Diacov spune PAS. Sandu se gândește

Ivan Diacov. Foto: ipn.md

Ivan Diacov. Foto: ipn.md

Fostul procuror al municipiului Chișinău, Ivan Diacov nu exclude faptul că ar putea să se implice în politică. Potrivit acestuia, partidul care îi prezintă interes este cel al Maiei Sandu, Partidul Acțiune şi Solidaritate (PAS). Declarațiile au fost făcute aseară, în studioul Unimedia.

„Până când nu e nimic real. Am încercat să mă întâlnesc cu Maia Sandu, dar până azi n-am reușit, mi se pare că-i cel mai curățel, cel puțin așa se anunță în presă. Am semnat tot, eu am făcut pasul care se cere de la mine, dar spre mine nu s-a făcut încă niciun pas”, a menționat Diacov, potrivit sursei citate.

Totuși, deși este gata să se implice în politică, Diacov spune că, dacă nu va primi un răspuns de la liderul PAS, nu va insista. În schimb, se gândește să se va ocupe cu lucruri care îi aduc satisfacție.

„Eu n-am de gând să insist. Nu-s tentat să ocup o funcție cu orice preț. Eu toată viața am învățat să fac lucrul pe care-l pot face bine și prefer să fiu stimat acolo unde sunt. Dar dacă nu se va primi, mie o să-mi convină să-mi cresc nepoții”, a conchis fostul procuror al municipiului Chișinău.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.