Tinerii activi din R. Moldova, invitați să participe la Zilele Europene ale Dezvoltării

Foto: jurnalul.ro

Foto: jurnalul.ro

Comisia Europeană caută lideri tineri şi activi din toată lumea, inclusiv din R. Moldova, pentru a participa la Zilele Europene ale Dezvoltării (ZED-2016), care vor avea loc în perioada de 15-16 iunie, la Bruxelles.

Potrivit Centrului de informare al Parteneriatului Estic, citat de Infotag, prin concurs urmează a fi selectaţi 16 candidaţi de succes pentru participare la discuţii la nivel nalt, unde vor putea împărtăşi rezultatele activităţii lor în domeniul dezvoltării cu auditoriul din întreaga lume. Programul are scopul de a oferi tinerilor şansa de a propune celor care iau decizii în domeniul dezvoltării în toată lumea soluţii pentru provocările şi dificultăţile actuale.

Candidaţii trebuie să-şi demonstreze abilităţile de lider şi cunoştinţele în cadrul unui subiect al ZED-2016, să demonstreze ce experienţă de lucru au şi să explice cum planifică să reprezintă tinerii la forum. Liderii tineri vor participa la evenimente şi traininguri practice în cadrul ZED-2016, unde îşi pot împărtăşi experienţa şi opiniile de a elabora recomandări şi de a comunica cu specialiştii de top din domeniul dezvoltării.

ZED este un forum internaţional de dezvoltare de top din Europa. Reprezintă un incubator de idei noi şi o platformă pentru prezentarea ideilor despre UE, o comunitate care se dezvoltă durabil şi just, fără sărăcie, unde fiecare are dreptul la un trai decent. Este un loc unde părţile interesate îşi pot împărtăşi opinia, de a ajunge la un numitor comun şi de a planifica următorii paşi cu scopul dezvoltării şi cooperării.

În acest an, va avea loc al 10-lea forum ZED, tema principală al căruia va fi „Programul dezvoltării durabile 2030”. Cererile sunt acceptate de la lideri tineri cu vârste între 21 şi 26 ani până în data de 18 martie inclusiv.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.