Cât mai ai până îți redobândești cetățenia română. Verifică on-line!

Foto: universuljuridic.ro

Foto: universuljuridic.ro

Cetățenii R. Moldova vor putea verifica și on-line etapa în care se află dosarul depus pentru redobândirea cetățeniei române.

Autoritatea Națională pentru Cetățenie (ANC), pornind de la obiectivul transparentizării activităţilor administraţiei publice centrale, a implementat pe pagina de internet proprie (la adresa http://www.cetatenie.just.ro), rubrica Stadiu dosar, prin intermediul căreia petenţii pot avea acces la stadiul propriului dosar de cetăţenie. Aceştia pot vizualiza, pe baza numărului dosarului, următoarele aspecte: data înregistrării cererii, termenul viitor sau numărul şi data ordinului prin care a fost aprobată sau respinsă cererea de acordare sau redobândire a cetăţeniei române. Actualizarea informaţiilor se va face periodic, în conformitate cu evoluţiile înregistrate pe parcursul procedurii specifice.

Astfel, informaţiile legate de stadiul soluţionării dosarului pot fi vizualizate, conform articolului de lege, în baza căruia a fost depusă cererea de acordare / redobândire a cetăţeniei române, accesând următoarele link-uri:

Publicarea informaţiilor s-a făcut cu respectarea prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, neputând fi vizualizate datele cu caracter personal ale petenţilor.

InfoPrutCategorii:Actualitate, Societate

Etichete:

68 de răspunsuri

 1. Buna ziua am depus la Iasi pe data de 23/09/2015 N56031 Cordilean Ganna, as vrea sa stiu starea dosarului , va multumesc.

  Apreciază

 2. Buna ziua.Am depus dosarul la Iasi pe data 25.08.2016 as vrea sa aflu la ce stare se afla

  Apreciază

 3. Buna ziua am depus dosarul la galati 09 06 2016 secui viorica in ce stagiu e dosarul

  Apreciază

 4. buna ziua .am depus dosaru la bucuresti pe data de 08 06 2016 ungureanu maria ,si nu cunosc numarul dosarului,si asi dori sa stiu starea dosarului,va multumesc

  Apreciază

 5. Buna ziua ma scuzati de deranj, am depus dosarele la Iasi eu si fratele meu pe data de 28.04.2016 cu nr.38115 Ioncu Sergiu si nr.38123 Ioncu Vitalie. As vrea sa aflam starea dosarelor, multumim.

  Apreciază

 6. Buna ma numesc Brinza Larisa Nr 52265 la dosar vreau sa aflu la ce etapa este . Eu am depus cererea 2016 .06.13 O data cu mine au pus si surorile melea ele sint pe lista da eu nu ma pot gasi varog mult sa ma ajutati

  Apreciază

 7. Spunet verog la ce etapa este dosar meu ciornii mihail 75747 Bucuresti 29 08 2016

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s