Zi de doliu național, în memoria victimelor atentatelor din Bruxelles

Altar de candele în fața Clubului „Colectiv”. Foto: psnews.ro

Foto: psnews.ro

Securitatea cetățenilor R. Moldova, măsurile întreprinse de autorități pentru prevenirea și combaterea unor eventuale atacuri teroriste atât în țară, cât și la nivel regional au fost principalele subiecte abordate astăzi, în cadrul unei ședințe a conducerii statului cu reprezentanții ministerelor de forță și serviciilor speciale. La ședință a participat și Președintele Parlamentului, Andrian Candu.

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului a precizat că în cadrul discuțiilor au fost trecute în revistă evenimentele tragice, care au avut loc în capitala Belgiei, în dimineața zilei de ieri, în special din perspectiva amenințărilor la adresa securității pe continentul european, precum și nivelul de pregătire a țării noastre pentru asigurarea securității cetățenilor și colaborarea cu alte state în combaterea terorismului.

Alte subiecte abordate în cadrul discuțiilor au vizat importanța asigurării cadrului legislativ în domeniul securității naționale și adoptarea pachetului legislativ ce ar contribui atât la sporirea gradului de securitate a cetățenilor R. Moldova, cît și la prevenirea și combaterea terorismului.

Conducerea R. Moldova se alătură comunității internaționale și condamnă atacurile teroriste din Bruxelles, soldate cu moartea a zeci de persoane și rănirea altor câteva zeci. În semn de solidaritate și compasiune, ziua de joi, 24 martie curent, va fi decretată zi de doliu național în R. Moldova.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.