VIDEO. „Balabolul” Usatîi, făcut de râs chiar în fața Primăriei Bălți

Renato Usatîi. Foto: moldova-suverana.md

Renato Usatîi. Foto: moldova-suverana.md

Un mesaj de felicitare inedit cu ocazia Zilei Unirii Basarabiei cu România i-a fost adresat primarului municipiului Bălți, Renato Usatîi, chiar în fața sediului primăriei de la Bălți. Totodată, autorul mesajului, Dragoș Galbur, l-a luat în furci pe primarul Usatîi, care, în ultimul timp, a demonstrat că nu acceptă ca în preajma lui să fie exprimate și alte opinii decât ale sale.

În mesajul video înregistrat în fața primăriei Bălți și publicat pe Facebook, Dragoș Galbur susține că primarul Renato Usatîi nu prea „își pierde timpul” la locul de muncă.

„Vreau să-i transmit tipului din clădirea asta, pe care niciodată nu-l găsești la locul de muncă, că Basarabia e România. Сила в правде, а правду твердят а не балаболят”, îi transmite Dragoș Galbur lui Renato Usatîi.

Amintim că, potrivit unor informații oficiale publicate de către consilierul municipal Octavian Mahu, în primele opt luni de mandat, Usatîi a fost la serviciu doar 69 de zile. Potrivit legislației, Usatîi ar putea fi demis pentru că nu-și îndeplinește obligațiunile.

Pe de altă parte, Usatîi nu acceptă criticile și punctele de vedere diferite, astfel că săptămâna aceasta, primarul de Bălți a interzis postului de televiziune Publika TV să filmeze ședințele Consiliului Municipal Bălți. Aceasta este o încălcare și abuz de putere, iar pentru „bravada” sa, Usatîi a fost declarat „inamicul presei” de Centrul pentru Jurnalism Independent.

În plus, Usatîi a „intrat în furci” zilele trecute și cu bloggerul Corneliu Gandrabur, după ce acesta publicase informații care contraziceau unele acuzații ale lui Usatîi. Pentru că primarul de Bălți a continuat atacul la persoană, Gandrabur a scris că Usatîi rămâne cu titlul de „balabol” până când nu prezintă dovezi. Usatîi nu a prezentat dovezi.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, ,

2 răspunsuri

  1. Într-adevăr numai balabolește! Putem să-l catalogăm prin faptele lui, adică din tot ce a a promis nimic nu a făcut! Acum să fie bun să ne lase în pace și să plece odată la Moscova, că mai mult s-a aflat acolo decît la primăria Bălțului!

    Apreciază

  2. Usatii este un bandit care comanda moartea oamenilor ce nu-i convin, cred ca asa om nu are ce cauta in politica. Insasi omul de afaceri Gorbuntov a afirmat ca Usatii ar sta in spatele atentatului la viata sa de la Londra https://www.youtube.com/watch?v=v54guFeybec .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.