Fost „mercenar de presă” la Chișinău: Am fost un DOBITOC că am crezut atâția ani în acest om

Igor Burciu și Iurie Roșca. Colaj: argumentul.info

Igor Burciu și Iurie Roșca. Colaj: argumentul.info

Jurnalistul Igor Burciu, supranumit pe vremea guvernării roș-oranj „mercenarul de presă al lui Iurie Roșca”, își pune cenușă în cap pentru faptul că a crezut o perioadă îndelungată de timp în creștin-democratul Iurie Roșca, despre care se spune că a trădat cauza românească în R. Moldova.

După ce a vizionat „accidental” câteva secvențe dintr-o emisiune la NTV Moldova cu fostul său „idol” și politologul rus Alexandr Dughin, jurnalistul Igor Burciu și-a exprimat regretul că a crezut mulți ani în Iurie Roșca, cel pe care Dughin îl consideră drept prieten al Rusiei și un politician de perspectivă, care luptă activ pentru afirmarea identității moldovenești.

„Am urmărit, accidental, câteva secvențe din emisiunea lui Roșca cu Dughin, de la NTV Moldova. M-a cuprins brusc o stare de sfârșeală totală. Recunosc, eu am fost un DOBITOC, că am crezut atâția ani în acest om. Dar nu asta contează. Mă doare altceva – copiii care au ieșit în piață în 2002, au înghețat de frig și și-au imaginat că acest om este salvatorul nației – ei ce vină au avut, ca să fie folosiți în ultimul hal?”, a scria Igor Burciu pe Facebook.

Captură de ecran: fb.com/igor.burciu

Captură de ecran: fb.com/igor.burciu

Igor Burciu a fost jurnalist la postul de televiziune EU TV, deținut de Iurie Roșca. Potrivit revistei VIP Magazin, postul de televiziune EU TV s-a învrednicit de premiul „Strachina de platină 2009” și asta „pentru că a dat o mână de ajutor preţios la prăbuşirea stăpânului PPCD, pentru că a făcut propagandă electorală într-o zi în care aceasta era interzisă, pentru că i-a acoperit de ruşine pentru tot restul carierei pe un Praporşcic şi un Burciu, pentru că i-a plăcut să fie urât de 99% din cetăţenii ţării”.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.