Profesor: Șantajabilul A. Năstase nu poate fi candidatul dreptei la prezidențiale

Igor Dodon, Andrei Năstase și Renato Usatîi. Foto: fb.com/dodon.igor

Igor Dodon, Andrei Năstase și Renato Usatîi. Foto: fb.com/dodon.igor

Dacă mitingul anunţat de Platforma DA pentru 24 aprilie va fi cu participarea lui Dodon şi Usatîi, atunci totul ar trebui să fie clar. Dar şi ultimele dezvăluiri despre palatele lui A. Năstase (recunoscute, în sfârşit, de el!), despre averile lui din Germania demonstrează că, fiind şantajabil, nu poate fi candidatul dreptei, scrie prof. univ., dr. hab. Valeriu Dulgheru în „Literatura și Arta”.

„Noi ducem o lipsă totală de un lider politic naţional. A fost totul compromis. Aşa cum în 2002 Iurie Roşca a compromis ideea naţională. Acum această generaţie de politicieni, pe care i-am adus la conducere, au compromis”, afirmă Sandu Grecu, citat de Valeriu Dulgheru.

Are dreptate maestrul. Din păcate. Dar ceva totuşi trebuie făcut. Fatalismul acum e mortal pentru noi. Să găsim acest lider care ar putea să ne unească. Ca şi maestrul, nu văd astăzi un lider ideal unanim recunoscut de centru dreapta. Haideţi să-l găsim!

Valeriu DulgheruCategorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

4 răspunsuri

 1. Cei trei NUD prorusi pur sange,incearca sa convinga cetatenii prin minciuni ca ei sunt viitorul,ca ei sunt cei care vor lupta cu coruptia, dar cum observam ei sunt minciuna si ei sunt cei coropti.Dodon pe cand a fost la Guvernare pe timpul PCRM-ului a delapidat BEM-ul de 500 milioane si a primit mita de la Filat de 600 mii euro pentru al vota pe Timofti presedinte,Usatii 70% din timpul pe care trebuia sa-l petreaca in Balti fiind primar el il petrecea in Rusia sau in karaoke si casino unde a si pierdut 250 mii $,Nastase un indivit cu avere considerabila atat in Moldova cat si in Germania din banii furati de la cetateni de nasul acestuia Topa. Iata cine sunt acesti 3 indivizi pe care unii ii vad presedinti.

  Apreciază

 2. Ei protesteaza numai ca sint flaminzi de putere insa oameni buni nu va lasati amagiti si manipulati de ei haideti sa facem o alegere corecta si sa nu oprim cursul european

  Apreciază

 3. Este clar ca nici unul dintre acesti „crai de la rasarit” nu poate reprezenta poporul, atata timp cat interesele lor s-au dovedit a fi pur personale. RM are nevoie de un candidat care sa fie dispus sa apere interesele tarii si ale cetetenilor nu pe ale sale proprii.

  Apreciază

 4. Nastase moral ar treui perceput ca o scula a topilor, care sunt ocnasi condamnati la ani grei d einchisoare pentru furturi si alte ilegalitati comise asupra moldovenilor.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.