Voronin are de gând să revină la cârma statului

Vladimir Voronin. Foto: Dan Guțu / ipn.md

Vladimir Voronin. Foto: Dan Guțu / ipn.md

Preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, va fi candidatul formaţiunii pe care o conduce la funcţia de şef al satului. Anunţul a fost făcut de către liderul comunist în cadrul emisiunii „Loc de dialog” de la postul public Radio Moldova.

„Voi candida la sigur. Dar acum nu ne implicăm cu nimic, deoarece încă nu este clar ce va fi cu aceste alegeri prezidenţiale directe”, a spus Voronin, citat de IPN.

Vladimir Voronin a mai declarat că va miza doar pe PCRM şi nu va face niciun fel de alianţă cu alte partide. „Anterior am încercat să negociem cu unele partide, dar unicul lucru pe care l-am auzit de la liderii acestor partide a fost despre locul pe care îl vor avea în lista electorală sau funcţia pe care o vor deţine”, a spus Voronin.

Vladimir Voronin l-a acuzat pe Iurie Ciocan, preşedintele Comisiei Electorale Centrale (CEC), că ar fi fraudat alegerile parlamentare din aprilie 2009. „Deţin informaţia că PCRM a obţinut atunci 62 la sută din sufragii. Iurie Ciocan a făcut tot posibilul şi a prezentat rezultatul de 60 de procente pentru PCRM. Preşedintele CEC a fost influenţat atât din interior, cât şi din exterior. Chiar dacă nu ne-a ajuns un vot să alegem preşedintele, noi am anunţat alegeri anticipate, dar n-am umblat cu cumpăratul deputaţilor”, a declarat liderul comunist.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , ,

4 răspunsuri

  1. Una sa vrei dar cu totul alta este sa poti face fata cerintelor asa ca nu mai este in stare Voronin sa ne reprezinte tara …Imi pare rau dar asta este realitatea

    Apreciază

  2. Asa declaratii facute la 7 ani de la protestul de pe 7 aprilie, sunt provocatoare si demonstreaza inca o data ca Voronin sta foarte prost la capitolul bun-simt si respect pentru cetateni.

    Apreciază

  3. Mosul Voronin mai vrea cateva sute de milioane sa mai fure de la cetateni precum a facut-o tip de 8 ani cu fostii sai colegi Dodon si Greceanii.Dodon si Greceanii fiind implicati si in delapidarile de la BEM prin anii 2004.Ar fi mai bine ca Voronin sa paraseasca politica din Moldova si sa se bucure din plin de milioane pe care le are.

    Apreciază

Trackback-uri

  1. Voronin: „Noi am roghit în acei opt ani”; „Măria Sa, alegătorul, o să decidă” – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.