Situația de la Poșta Moldovei, în vizorul Parlamentului

Foto: Evgheni Lachi / ipn.md

Foto: Evgheni Lachi / ipn.md

Parlamentul va crea o comisie de studiere a situaţiei de la întreprinderea de stat Poșta Moldovei. Asemenea decizie a fost luată joi, 14 aprilie, la propunerea fracţiunii PLDM, sprijinită de toate fracţiunile, notează Infotag.

„Considerăm necesar de a crea asemenea comisie în legătură cu declaraţiile foştilor angajaţi ai întreprinderii. Conform datelor lor, prin Poșta Moldovei din Moldova zilnic ilegal sunt expediate în străinătate sute de colete cu preparate interzise, inclusiv anabolizante”, a spus liderul fracţiunii PLDM, Tudor Deliu.

„Noi suntem siguri că această informaţie nu corespunde realităţii. Dar, pentru a exclude orice speculaţii la acest subiect, noi suntem de acord să susţinem crearea comisiei, pentru a face claritate”, a spus preşedintele PDM, Marian Lupu.

Totodată, Parlamentul nu a sprijinit iniţiativa PSRM de a-i audia pe reprezentanţii Guvernului privind semnarea acordului de asociere între circa 450 de localităţi din R. Moldova cu localităţi din România. Deputatul socialist Vlad Bătrâncea s-a arătat nedumerit de evenimentul organizat cu acest prilej la Bucureşti, unde au participat primari din R. Moldova. Socialiştii au fost susţinuţi doar de comunişti.

„Noi nu considerăm o problemă că primarii semnează acorduri de cooperare, obţin asistenţă în dezvoltarea localităţilor pe care le conduc”, a reproşat preşedintele PL, Mihai Ghimpu.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.