Ca cine guvernează țara premierul Pavel Filip?

Pavel Filip la UTM. Foto: fb.com/Pavel.FilipPM

Pavel Filip la UTM. Foto: fb.com/Pavel.FilipPM

Premierul Pavel Filip a recunoscut că încearcă să guverneze țara ca un inginer, nu ca un politician. Aflându-se la Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM), la facultatea care l-a format, premierul a spus că miercuri, 20 aprilie, a fost o zi deosebită pentru el.

„Inginerii sunt oameni care ştiu să creeze lucruri de folos pentru comunitate, ţara are nevoie de ingineri, încerc la rândul meu, să nu guvernez ca un politician, ci ca un inginer. :)”, a scris Pavel Filip pe Facebook.

Cu această ocazie, premierul a lăudat insituția superioară de învățământ care l-a format „ca om și profesionist”, subliniind că este nevoie de linişte şi de muncă pentru a face din R. Moldova o poveste a succesului în educație.

„UTM este o instituţie de prestigiu, avem nevoie de o educaţie de top în Moldova, precum şi de Centre de excelență precum cel la construcția căruia am participat astăzi (miercuri, 20 aprilie – n.r.) alături de ambasadorul SUA şi cel al Suediei. Putem face împreună din Moldova o poveste a succesului în educaţie, o ţară a excelenţei, în care tinerii să își dorească să lucreze, dar pentru asta trebuie să avem linişte şi să muncim activ la acest obiectiv”, a mai scris Pavel Filip.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.