DECLARAȚIE. Natalia Morari este coloana a cincea în R. Moldova

Sergiu Mocanu. Foto: Evgheni Lachi / ipn.md

Sergiu Mocanu. Foto: Evgheni Lachi / ipn.md

Natalia Morari este agent al Moscovei şi coloana a cincea în R. Moldova, întorcându-se în R. Moldova cu legendă, cu misiune, a declarat liderul Mişcării Antimafie, Sergiu Mocanu.

Mocanu se arată nedumerit că oamenii cu viziuni proeuropene cad în plasa farmecului Nataliei Morari.

„Când văd o parte din ziariştii care ar mai putea să supraviețuiască, mă refer acum la integritatea lor psihică şi morală, când îi văd încântați de Natalia Morari. Natalia Morari este agent de influență în Republica Moldova. Venită în Republica Moldova cu legendă, venită cu misiune. Şi reuşeşte, din păcate reuşeşte să-i domine pe o parte din oamenii care chiar dacă, nu ştiu, nejustificați stau pe lângă cineva, dar reuşeşte chiar să fie lider printre unii ziarişti care se raportează la ea. Da, ea are capacități de comunicare. Da, ea a reuşit să mimeze un jurnalist independent. Dar ea este în slujba unui serviciu străin, ea este coloana a cincea în Republica Moldova. Şi când oameni cu viziuni româneşti, oameni proeuropeni cad în plasa farmecului ăsta de comunicare a lui Morari, este groaznic”, a subliniat Mocanu.

Liderul Mişcării Antimafie s-a arătat deranjat că R. Moldova nu poate scăpa de familia Lucinschi. Menționăm că fostul preşedinte Petru Lucinschi a fost considerat mereu omul Moscovei. Iar Natalia Morari formează un cuplu cu fiul lui Petru Lucinschi, liberal-democratul Chiril Lucinschi.

„Noi nu mai scăpăm de mizeria asta KGB-istă şi coloana a cincea a Rusiei şi, din păcate, naivitatea multora de aici se duce până acolo”, a mai spus Mocanu.

În acest context, liderul Antimafie a dat exemple de manipulare la care recurge Natalia Morari, inclusiv fotografii în anturajul unor persoane care ar trebui să dea bine pentru moldoveni.

Reclame


Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.