Sergiu Mocanu: Filat se află în PMAN; Plahotniuc, mai puternic ca niciodată; Năstase, politician talentat

Sergiu Mocanu. Foto: Evgheni Lachi / ipn.md

Sergiu Mocanu. Foto: Evgheni Lachi / ipn.md

Politicianul Vlad Filat nu-i la pușcărie, ci în Piața Marii Adunări Naționale, scrie liderul Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu, pe Facebook.

În acest context, politicianul de la Antimafie formulează șapte întrebări la care promite să încerce să ofere răspunsuri miercuri, 27 aprilie, la 20:30, pe antimafie.md.

Iată cele șapte întrebări:

  1. Nici azi nu ați avut impresia că asistați la o „razborkă” criminală între clanuri mafiote?
  2. Nici azi nu ați avut impresia că un grup de concetățeni de ai noștrii sunt utilizați în calitate de masă de manevră într-o mare cacealma politică?
  3. Cum e posibil ca la o adunare la care oamenii vin să ceară miliardul înapoi, să urce la tribună doi soli (Maria Ciobanu și Tudor Deliu) ai miliardului furat de șeful lor Filat și să îndemne lumea să strige: „Jos Oligarhii”?!
  4. Cum e posibil ca cele două scule a Mafiei, care „își pișă ochii” pe la judecătorii de mila lui Filat, să vorbească de la tribuna unui miting antioligarhic?
  5. Cum e posibil ca la un miting la care oamenii vin să se indigneze că au fost jefuiți de Guvernul Leancă, tot ei să ardă de nerăbdare ca să le vorbească unul din liderii partidului lui Leancă, Oazu Nantoi?
  6. Cum a fost posibil ca o mână de escroci să deturneze revolta populară în interesul lor de clan și de grup și să convingă lumea că cetățenii Republicii Moldova nu mai au de făcut nimic decât să aleagă un președinte la niște alegeri pe care le controlează tot Plahotniuc?
  7. Cum a fost posibil ca într-un an al revoltei populare atotcuprinzătoare, Plahotniuc să fie făcut mai puternic ca niciodată?

Sergiu Mocanu afirmă că „multă lume pune la îndoială capacitățile de politician ale lui Năstase”.

„Eu cred, fără nici un pic de zeflemea, că el (Andrei Năstase – n.r.) este un politician talentat. Până la el am cunoscut doar doi tipi la fel de iscusiți: Petru Lucinschi și Vlad Filat. Să faci o așa adunare ca astăzi (duminică, 24 aprilie – n.r.) și să nu te simți penibil, să zâmbești ca o vedetă de saloane mondene, să mergi fudul și să împarți polițiștilor strângeri de mână, ca un veritabil Filat pe timpurile pe când mai era «Al vostru…» – trebuie să poți, trebuie să ai talent!”, remarcă Mocanu.

Reclame


Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.