Fosta „eminență cenușie” a lui Voronin a revenit de la Moscova cu mâinile în buzunare

Mark Tkaciuk. Foto: moldova.org

Mark Tkaciuk. Foto: moldova.org

Mark Tkaciuk, fost consilier al lui Vladimir Voronin, s-a lăudat în anumite cercuri că va reveni „pe cal alb” în politica moldovenească. Însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de la târg. Asta reiese dintr-un interviu acordat de Tkaciuk portalului Tribuna.

Tkaciuk declară în interviu că a revenit de la Moscova, iar în prezent se află la Chișinău.

Fosta „eminență cenușie” al lui Voronin s-a referit și la situația actuală din PCRM.

„Eu consider că situația din PCRM nu-i cu nimic mai proastă decât cea din toate celelalte partide. Mă refer la formațiunile de opoziție. Ele toate în mod egal au repetat, ba poate chiar au devansat PCRM-ul la capitolul greșeli evidente, axiomatice, dar și la capitolul vicii”, a declarat Tkaciuk.

Răspunsul lui Tkaciuk arată că planurile sale de a reveni în PCRM nu au mers, comentează Komsomoliskaia Pravda. Ziarul menționează că, periodic, în anumite cercuri, Tkaciuk s-a lăudat nu o singură dată cu succesele sale și că nu în zadar s-ar fi deplasat atât de des la Moscova, iar Moscova, în pofida intransigenței lui Vladimir Voronin, îl va întoarce pe Tkaciuk în PCRM.

În același timp, ziarul arată că Tkaciuk s-a contrazis reciproc, referindu-se la protestele Platformei DA. Pe de o parte a spus că susține orice acțiune, cu excepția grevei foamei, pe de altă parte le-a criticat: „Am fost ocupat și am cam pierdut firul, așa că nu știu pentru ce vor protesta de data aceasta oamenii scoși în stradă de opoziție. Nu am prea înțeles cine anume iese? Unde cheamă lumea?”.

Potrivit Komsomolskaia Pravda, interviul lui Tkaciuk a provocat dezbateri pe rețelele de socializare, iar mai mulți internauți au sugerat că fosta „eminență cenușie” a lui Voronin vorbește mult, dar deseori e departe de realitate.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.