Primar comunist bătut cu bâte în raionul Criuleni

Foto: politics.md

Foto: politics.md

PCRM anunţă că primarul localităţii Hârtopul Mare, raionul Criuleni, a fost bătut cu bâte de mai multe persoane necunoscute. Potrivit unui comunicat al formațiunii politice, edilul, care este membru al PCRM, a fost atacat miercuri, 11 mai, în momentul când ieşea dintr-un magazin, iar ca urmare a fost spitalizat cu multiple leziuni şi comoţii cerebrale.

Potrivit PCRM, primarul satului Hârtopul Mare a fost ameninţat pentru că ar fi dezvăluit numeroase scheme de delapidare a fondurilor publice de către predecesorii săi şi de superiorii acestora. Potrivit alesului local, ca urmare a verificărilor pe care le-a efectuat, organele de drept au intentat cinci cauze penale pentru deturnarea bunurilor publice, fals în acte şi scheme frauduloase.

Secretarul general al Comitetului raional al PCRM din Criuleni, Dmitrii Goncearenco, a declarat pentru un portal de ştiri că aceasta a fost o încercare de a-l omorî pe primarul satului Hârtopul Mare. Potrivit lui, acţiunile infractorilor indică asupra faptului că aceasta a fost „anume un omor comandat”.

„El a fost lovit de două ori în cap cu bâta. Are o rană pe faţă, în partea stângă. Din spate l-au lovit la cap – nu ştiu cum de n-a murit”, a declarat Dmitrii Goncearenco, citat de IPN.

PCRM menţionează că organele de drept stabilesc circumstanţele incidentului şi identifică atacatorii.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.