Europarlamentară: Mai mult de jumătate din populaţia Republicii Moldova a ales UE

Norica Nicolai. Foto: psnews.ro

Norica Nicolai. Foto: psnews.ro

Cifra stipulată în sondaje că doar 35 la sută din populaţia R. Moldova îşi doreşte integrarea europeană reprezintă de fapt poziţia doar a unui sfert din populaţie.

De această părere este europarlamentara română, Norica Nicolai. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune TVR Moldova.

„Pe mine nu mă sperie această cifră. Să nu uităm că reprezintă doar jumătate din populaţia rămasă. Cealaltă jumătate a ales demult Uniunea Europeană, au plecat să trăiască, să muncească sau să înveţe acolo”, a spus Nicolai, potrivit IPN.

Referindu-se la problema corupţiei în R. Moldova, Norica Nicolai a dat de înţeles că situaţia nu este cum încearcă să o prezinte unii.

„Problema corupţiei este una gravă şi există voci care susţin că lupta cu flagelul a fost pierdută, iar autorităţile nu fac nimic în acest sens. R. Moldova are probleme economice mai mari decât alţii. Dar nu poate fi corupt un popor întreg”, a declarat deputata din Parlamentul European.

Europarlamentara face parte din delegaţia Parlamentului European din cadrul Comitetului Parlamentar de Asociere UE-Moldova, care s-a aflat la Chişinău în perioada 17-19 mai.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.