Deputaţi din coaliţia de guvernare: Activitatea Guvernului, apreciată pozitiv de către europarlamentari

Moldova-UE

Foto: tass.ru

Deputaţii din coaliţia de guvernare sunt optimişti în privinţa relaţiilor cu UE şi susţin că activitatea actualului Guvern a fost apreciată pozitiv de către europarlamentarii care au fost săptămâna trecută la Chişinău. Declaraţiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni la Prime.

Deputata PL Alina Zotea susţine că vulnerabilităţile cu care se confruntă R. Moldova, au fost create de guvernările precedente.

„Europarlamentarul Andi Cristea a spus că trebuie să depăşim vulnerabilităţile. Dar aceste vulnerabilităţi au la bază criza economică provocată de guvernările anterioare. Acum există o stabilitate în guvernare şi vulnerabilităţile vor fi depăşite”, a spus deputata liberală, citată de IPN.

Deputatul PDM Sergiu Sârbu susţine că nu mai există impedimente pentru activitatea actualei guvernări.

„Guvernul Filip a reuşit să facă în două luni mai mult decât a făcut Guvernul din toamna trecută. Guvernul nu putea să lucreze fiind afectat de conflicte politice. Au fost elaborate cinci acte legislative foarte importante ce ţin de stabilitatea sectorului energetic şi a sectorului bancar. Cred că până la sfârşitul anului vom avea şi condamnări în cazul sustragerilor din sistemul bancar. Deja s-a reuşit restituirea a cinci sute de milioane de lei din banii sustraşi. Delegaţia europeană a apreciat activitatea noastră şi, fiind o guvernare stabilă, vom depăşi toate vulnerabilităţile”, a spus Sârbu, potrivit sursei citate.

Fostul deputat comunist Igor Vremea la fel s-a arătat optimist. „Oamenii cred că doar Filat este arestat pentru fraudarea sistemului bancar. Dar ca atare sunt mai mulţi, printre aceştia fiind factori de decizie de la bănci, antreprenori. Europenii au apreciat acest lucru”, a spus Vremea.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.