Finul de cununie al oligarhului Victor Țopa, deranjat de întrebările despre avuțiile sale

Andrei Nastase

Andrei Năstase. Foto: fb.com/andrei.nastase3

Liderul Partidului DA, Andrei Năstase, finul de cununie al oligarhului fugar Victor Țopa s-a arătat luni, 23 mai, extrem de deranjat de o întrebare a jurnaliștilor despre averile sale.

Năstase a recunoscut că familia sa locuiește în Germania, iar soția sa conduce un automobil de o marcă cunoscută, care este considerată și printre cele mai scumpe pe piață.

Totodată, familia Năstase are și o casă impunătoare în una din zonele de elită din Chișinău. „Am la Chișinău și casă și mașină. Am de toate. Am reușit să-mi asigur și bunăstare, și totul pe această lume”, s-a lăudat liderul DA, potrivit Moldova 24.

În același timp, lui Năstase nu i-a plăcut întrebarea despre automobilul său din Germania și a cerut să-i fie păstrat dreptul la intimitate, deși este o figură publică. „Eu am mașinile mele, am casele mele și aș ruga să-mi păstrați limita de intimitate pe care mi-o oferă legea”, a cerut Năstase.

Ulterior, după încheierea conferinței, când credea că microfoanele au fost închise, l-a luat la rost pe jurnalistul care i-a pus întrebarea incomodă. „Nu ți-e rușine așa, ca om, ceea ce faci? Te interesează mașina mea? Dar pe mine doar chiloții tăi nu mă interesează”, s-a răstit Năstase, probabil dorind astfel să-l intimideze pe jurnalistul care i-a adresat întrebarea „incomodă”.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.