Igor Dodon, nedumerit de faptul că PCRM şi PLDM nu vor să răstoarne Guvernul

Igor Dodon. Foto: fb.com/dodon.igor

Igor Dodon. Foto: fb.com/dodon.igor

Liderul PSRM, Igor Dodon, și-a ameninţat colegii de opoziţie – deputații PLDM şi PCRM – cu „aprecieri clare şi dure”, dacă nu vor semna până vineri moţiunea de cenzură a socialiştilor împotriva Guvernului.

Dodon a declarat în cadrul conferinței de presă că nu înțelege comportamentul colegilor din opoziție, care anterior au promis că vor semna moțiunea.

„Pentru acest proiect, anterior, s-au expus public deputații fracțiunii comuniștilor și liberal-democrate. Mai mult ca atât, din partea acestor fracțiuni au venit propuneri de îmbunătățire și redactare a acestei moțiuni. Toate propunerile au fost introduse în proiectul final. Astăzi am văzut că ei nu doresc s-o susțină. Este straniu acest comportament și vrem să vedem dacă mai sunt deputați de opoziție în afară de socialiști. Dacă până mâine această moțiune nu va fi susținută, noi vom veni cu o altă inițiativă și promitem că membrii Guvernului vor veni fiecare săptămână la raport”, a declarat Dodon, porivit Deschide.md.

Liderul socialist a mai spus că nu înțelege joaca liberal-democraților și a comuniștilor, care „se pare că se tem sau nu doresc prezența Guvernului în Parlament”.

Totodată, Dodon a declarat că a purtat discuții și cu Iurie Leancă și Eugen Carpov, care au declarat că urmează să se documenteze, însă așa și nu au revenit la discuții.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.