Șiretlicul lui Năstase: un Andrei e în direct la un post TV din Chișinău, iar un alt Andrei, în același timp, la Frankfurt

 

Andrei Năstase. Foto: diez.md

Andrei Năstase. Foto: diez.md

Jurnalistul Gabriel Călin îl deconspiră din nou pe Andrei Năstase. De data aceasta este vorba despre manipulare. Potrivit lui Călin, în timp ce lumea care urmărește postul N4 și emisiunea cu participarea lui Andrei Năstase și crede că aceasta e realizată în direct, Năstase se află de fapt la Frankfurt împreună cu nașul Țopa, iar emisiunea este de fapt o înregistrare pregătită din timp.

Dacă cineva crede că Andrei Năstase se află acum în studioul N4, greșește, or Andrei urmărește emisiunea acum din Frankfurt, unde a zburat azi dimineață. Oamenii care au zburat cu el în avion susțin că stătea pe locul 18A, scrie democracy.md.

E foarte frumos să privești din Frankfurt, alături de nașul Țopa, o emisiune în care spui că nu ai furat și nu l-ai ajutat să fure pe Țopa, cât de bun e Țopa, iar Țopa să te mângâie ca pe un cățel credincios. Mic, neajutorat, dar credincios.

Cinismul nu l-a anulat nimeni, dragi moldoveni care vă uitați în aceste clipe la minciunile lui Năstase „IN DIRECT”. Prostănacul a crezut că v-a mințit chiar și aici.

De obicei, atunci când un talk-show politic este înregistrat acest lucru se face pentru a putea interveni în conținutul emisiunii și a-l redacta, emițând toate momentele negative pentru persoana promovată – în cazul nostru Andrei Năstase.

Nu e de mirare că anume N4 a recurs la acest procedeu, or este cunoscut atașamentul acestei televiziuni față de Filat, un vechi partener de afaceri și nu numai a lui Victor Țopa. Mai mult ca atât, și alte resurse media controlate de Filat au devenit după arestul acestuia fidele clanului Țopa.Categorii:Actualitate

Etichete:,

3 răspunsuri

  1. Eu deja sunt deprins cu minciunele lui Nastase si nu intelege cum altii inca mai cred in aceasta persoana, dupa ce de un an pune macaroane pe urechi cetatenilor doar ca adevarata fata e cea de mincinos.

    Apreciază

  2. E ceva tipic pentru Nastase, a carui platforma ar trebui sa se numeasca „Lasitate si Minciuna” pentru a corespunde realitatii. Oare nasul Topa i-a aruncat vreun os pentru prestatia de la emisiune?

    Apreciază

  3. Nu mai avem opozitie , avem material care trebuie sa ne frece mintile si sai mai aducem la putere pe cei ce au guvernat acesti 20 de ani …. Iata scopul opozitie si anume apostolul Andrei este salvatorul clanului Lucinschi acum !!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.