Ba DA, ba NU! Șovăielnicul Andrei Năstase și drumul european al Moldovei

Captură video TV N4

Captură video TV N4

Președintele Partidului DA, Andrei Năstase, se pare, nu s-a determinat în privința parcursului european al Republicii Moldova: ba zice că procesul trebuie stopat, ba afirmă că factorii geopolitici sunt floare la ureche, ba consideră că trebuie continuată implementarea Acordului de Asociere.

Cel puțin asta reiese din declarațiile făcute de Năstase la emisiunea „Puterea a patra” de la N4. În privința continuării procesului de integrare în UE, în preajma campaniei electorale pentru prezidențiale, Andrei Năstase susține că Acordul de Asociere trebuie continuat de Moldova. Dar, în alt context, în aceeași emisiune, Năstase a reafirmat că nu contează factorul geopolitic.

Întrebat despre negocierile privind desemnarea unui candidat unic din partea opoziției, liderul DA nu a putut da un răspuns clar. S-a tot rotit în jurul necesității unui candidat unic al opoziției, apoi asupra unui candidat unic al partidelor de dreapta, dar așa și nu a putut explica dacă se poartă negocieri serioase și dacă va fi un asemenea candidat.

În schimb, după ce acum câteva luni a fost dur criticat pentru indiferența sa față de continuarea procesului de integrare europeană, în apropiere de campania electorală, Năstase a spus că trebuie să continue implementarea Acordului de asociere. În schimb, peste doar câteva minute și-a dat din nou arama pe față: „haideți odată să ieșim din paradigma geopolitică”. Astfel, se pare, în pofida încercărilor de a ascunde acest lucru, pentru Andrei Năstase, în privința procesului de integrare europeană, batista rămâne pe țambal.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

2 răspunsuri

  1. Acesta mereu se incurca in declaratiile lui, dar noi cu totii stim ca el nu e adeptul integrarii europene a R.Modlova facand front comun cu PSRM si PN, si alungand unionistii din PMAN.

    Apreciază

  2. Incep sa cred ca Nastase, pe linga mincinos si ipocrit, are si unele probleme cu sanatatea psihica. El azi spune una, miine spune alta, dupa care poate sa zica ca nu isi aduce aminte.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.