DEZAMĂGIRE! Doar opt manifestanți DA mai protestează în PMAN. Corturile lor, o rușine a Chișinăului

Cort_Platforma DA_PMAN

Captură video: publika.md

Tot mai mulți moldoveni spun că membrii și simpatizanții Platformei DA, în spatele căreia se află interlopii fugari Victor şi Viorel Ţopa, protestează fără rost în centrul Chișinăului. Aceștia sunt extrem de puțini, agresivi și perturbează evenimentele culturale organizate în PMAN.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în toate corturile din centrul Capitalei protestau doar opt persoane. Potrivit Publika TV, persoanele respective au fost agresive cu jurnaliștii, ameninţându-i cu răfuială fizică.

Reprezentanţii Partidului DA recunosc că în centrul Capitalei sunt mai multe corturi decât protestatari.

„Sunt opt persoane pe teritoriu”, a declarat un protestar al Partidului DA, potrivit sursei citate.

Oamenii spun că nu mai văd rostul corturilor din PMAN, întrucât au rămas puţini din cei care mai cred în ideile promovate de reprezentanţii formaţiunii DA.

„Eu cred că trebuie să ia corturile că gata s-a terminat deja tot. Entuziasmul lor s-a epuizat, puterea lor s-a epuizat. A înţeles lumea cine sunt ei deja”.

„Cred că s-a epuizat deja întrebarea. Sunt doar corturile, nu mai manifestă deja nimic. Vor să pară că mai este cineva acolo, doar că nu mai este nimeni”.

Alţii sunt dezamăgiţi de liderii Partidului DA, care au creat o formaţiune politică cu aceeaşi denumire:

„Eu în general pot să spun că Platforma DA e o monstruozitate. Au venit oamenii cu revendicări legitime, dar în frunte au ales nişte excroci să le zic aşa. Că nu pot înţelege cum Vasile Năstase, sau fratele său Andrei Năstase ar putea să conducă lumea pentru atingerea obiectivelor „Demnitate şi Adevăr” când ei nu au nici demnitate şi nici adevăr”.

„Deodată aveam încredere în ei, credeam că cineva vrea să facă regulă, dar acuma deja e clar. Ne-au dezamăgit. Ei pentru interesul lor, nu e pentru noi”.

„Sunt multe persoane care vor schimbări şi din această cauză protestează, îşi spun punctul de vedere. Iar cineva face politică şi business din asta”.

În ultimele nouă luni, de când protestatarii au acaparat Piaţa Marii Adunări Naţionale, în Centrul Capitalei au fost anulate mai multe evenimente culturale.

Recent, jurnaliștii de la Today.md au realizat o investigaţie care demonstrează că liderul Partidului DA, Andrei Năstase, primește sume de bani impunătoare de peste hotare şi deține proprietăți importante în țară și în Germania.

De asemenea, investigația a arătat cum Andrei Năstase primește indicații de la interlopul fugar, Victor Țopa, ultimul fiind și nașul său de cununie.

VIDEOCategorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

3 răspunsuri

  1. Rușine mare. Iar cel mai trist este momentul cățin PMAN fără nici un rost. Iar Andrei Năstase devine penibil cu totul, ce chiar nu înțelege că Chișinău nu are nevoie de aceste corturi? Mai ales că numai 8 persoane staționează acolo, și la sigur sunt influențate de surse financiare..

    Apreciază

  2. Nu inteleg la ce bun mai ocupa astia spatiul din PMAN daca oricum nimeni nu mai vrea sa-i sustina pe astia din platforma, e clar ca deja s-a desumflat bula de sapun. Toti au inteles cine sta in spatele acesteia.

    Apreciază

  3. Cea mai mare greșeală este și a autorităților care trebuie să țină sub control numărul de oameni care se află în aceste corturi și de ce doar 8 oameni țin un teritoriu atît de mare! Dar din vor începe să strigă că Plohotniuc ia aliungat sau ceva de genul acesta! Eu cred că ar trebui oamenii de rînd să se mobilizeze și să-i alumnge tot cuibul de bomji!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.