VIDEO. Andrei Năstase și-a ieșit din țâțâni. Și-a asmuțat haidăii să-i dea la bot unui jurnalist

Andrei Nastase

Andrei Năstase. Captură video: tv7.md

Paza de corp a liderului Partidului DA, Andrei Năstase, l-a lovit astăzi cu piciorul pe jurnalistul Vadim Ungureanu, chiar în centrul Chișinăului. Ungureanu a fost lovit doar pentru că încerca să-i pună lui Năstase o întrebare.

Precizăm că acesta nu este primul incident de acest fel, Năstase și cei din anturajul său atacând în mai multe cazuri jurnaliștii incomozi.

Potrivit Moldova24, Vadim Ungureanu încerca să-l întrebe pe Năstase despre conturile mamei sale, după ce în presă a fost publicată o investigație potrivit căreia Năstase și-a folosit mama pentru a „spăla” banii murdari ai nașului său, interlopul fugar Victor Țopa. Năstase a refuzat să răspundă la întrebare, în schimb paza sa de corp l-a lovit cu piciorul pe Vadim Ungureanu, care a fost și înjurat.

Amintim că anterior un alt susținător al lui Năstase l-a lovit pe Ungureanu în timpul exercitării meseriei, iar după o conferință de presă acesta a fost amenințat de paza lui Năstase.

De asemenea, Năstase i-a atacat verbal pe mai mulți jurnaliști, inclusiv remarci cu caracter sexual la adresa unei ziariste. Organizațiile de media au condamnat comportamentul celor de la Platforma DA în privința jurnaliștilor.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

3 răspunsuri

  1. Acest criminal trenuie tras la raspundere pentru actiunele acestuia si nu inteleg de ce organele de drept nu actioneaza in acest caz.

    Apreciază

  2. Cei din Platforma au ramas fizic sa se razbune si altceva numai au ce face in politica! Sa ne ferim de ei!!

    Apreciază

Trackback-uri

  1. VIDEO. Andrei și Vasile Năstase sunt în mintea membrilor Partidului DA, care le dau la bot jurnaliștilor incomozi – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.