Premierul Pavel Filip îi amenință pe funcționarii relaxați

Pavel Filip

Pavel Filip. Foto: gov.md

Premierul Pavel Filip a atenționat în cadrul ședinței Guvernului de miercuri că-i va sancționa pe funcționarii care vor aduna restanțe la planul național de acțiuni pentru implementarea Acordului de Asociere.

Filip a cerut pregătire mai profundă pentru ședința Comisiei guvernamentale pentru integrare europeană, care va avea loc săptămâna viitoare, imediat după ședința Guvernului.

„Să ne pregătim mult mai profund de această ședință. Vom trece iarăși pe foaia de parcurs. Vom trece pe calendarul de restanțe, dar vor raporta și domeniile care sunt mai problematice”, a declarat Filip, citat de Infotag.

Șeful Executivului a atras atenția că există suficiente instrumente în privința celor care sunt relaxați și nu-și îndeplinesc obligațiunile.

„Dincolo de foaia de parcurs și calendarul de restanțe există planul național de acțiuni pentru implementarea Acordului de Asociere. Or planul național este un document aprobat prin hotărâre de Guvern și de aceea fiecare care nu va îndeplini și nu va merge în calendarul respectiv de timp cu planul național de acțiuni pentru implementarea Acordului de Asociere va fi sancționat. El este instrumentul care ne dă posibilitatea să facem acest lucru”, a subliniat Filip.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

6 răspunsuri

 1. Am impresia ca in timpul apropiat functionarii publici nici nu vor dormi luand in vedere insistenta lui Pavel Filip ce tine de cele mai importante scopuri ale R.Modlova, parcursul european.

  Apreciază

 2. Acum trebuie de muncit mult si Filip are prefecta dreptate , noi nu avem nevoie de persoane care numai ocupa psturile de munca dar de persoane care sa activeze si sa isi faca treaba bine

  Apreciază

 3. Deja am văzut cum Filip o abordare serioasă față de funcționarioi care nu-și îndeplinesc normele de serviciu! Cel mai actual caz îl avem la BNS care deja s-a deschis dosar penal pe numele directoirului care a făcut spălări de bani !

  Apreciază

 4. Filip l-a atenționat țin minte și pe șeful de la BNS, și după acesta a fost demis.
  Astfel înțeleg clar că premierul se ține de cuvînt, și avertismentul său contează. Poate și cei atenționați vor înțelege asta.

  Apreciază

 5. Fok la ghete! Ajunge cu lodareala, toti trebuie sa lucreze sirguincios. Ne-am saturat sa platimp pentru functionari ce dorm la postul de munca.

  Apreciază

 6. Cine nu prea crede ca va ace fata sa plece dea binelea! Acum se are in vedere ca cei ce vin la munca numai sa le treaca timpul , acum e timpul sa plece cu binisorul.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.