Putin i s-a plâns lui Lukașenko că doarme puțin

Vladimir-Putin_radioiasi.ro

Foto: radioiasi.ro

Președintele rus, Vladimir Putin, s-a plâns miercuri, în Belarus, de lipsa somnului cauzată de agenda sa de lucru foarte încărcată.

„Dorm puțin. Alaltăieri, am dormit patru ore și noaptea aceasta, tot patru”, a spus Putin, în timpul unei vizite la Minsk, după ce omologul său din Belarus, Alexandr Lukașenko, l-a întrebat cum se simte, consemnează agenția EFE, citată de Agerpres. „Nu e bine”, i-a replicat acesta din urmă, care este cu aproape doi ani mai tânăr decât liderul de la Kremlin și deține puterea din 1994.

Liderul rus a avut marți o zi plină, în care i-a primit pe membrii Guvernului, a purtat discuții cu premierul israelian Benjamín Netanyahu și a celebrat seara cu acesta, la teatrul Balșoi, un sfert de secol de relații diplomatice.

„În toți acești opt ani, am muncit ca un sclav pe o galeră, de dimineață până noaptea”, a declarat, în februarie 2008, Vladimir Putin, rezumând activitatea sa din acei ani în fruntea Kremlinului.

Colaboratorul său apropiat și șef al Administrației Prezidențiale, Serghei Ivanov, a afirmat la rândul său despre președintele rus că niciodată nu a cunoscut un om cu atâta putere de muncă. „Se culcă foarte târziu (…), iar dimineața imediat te cheamă. Când doarme?”, s-a întrebat Ivanov.Categorii:Actualitate, Externe

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.