Marin Ciobanu, smulgându-și părul din cap: „Nu mă mai interesează politica”

Marin Ciobanu
Marin Ciobanu. Foto: argumentul.info

Marin Ciobanu, fostul administrator al Zonei Economice Libere „Bălți”, a declarat presei că se retrage definitiv  din viața politică a R. Moldova.

„Odată cu implicarea mea în politică, din păcate, la scurt timp, am început să fiu asociat la diverse grupări politice prin intermediul insinuărilor și a defăimărilor. Așa cum am mai menționat anterior, în Moldova este greu să te impui onest și sincer pe eșichierul politic fără ca să fii ghidat din culise. De ce? Pentru că la noi s-a creat deja un stereotip că neapărat în spatele acțiunilor tale trebuie să fie cineva și de aici încep să te arunce în buzunarul unui politician sau altul”, a scris Ciobanu, citat de Infotag.

Potrivit lui Ciobanu, „tot mai multe cunoștințe din sfera de afaceri, mass-media și oameni simpli mă îndeamnă să continui să mă implic activ în politică”.

„Vreau să menționez de ce nu voi mai merge pe această cale. Pentru ca să nu fiu în continuare subiectul unor insinuări, manipulări că aș fi dirijat din spate de către cineva și să duc o luptă inutilă prin justificări și declarații, timp care ar putea fi utilizat mult mai eficient în sfera economică pentru bunăstarea țării noastre, reiterez: nu mă mai interesează politica. Voi continua să mă axez exclusiv pe componenta economică, care va fi doar în beneficiul Republicii Moldova. Iar primii pași în acest sens au fost făcuți deja. La Berlin au fost puse bazele a două proiecte economice, care vor fi prezentate în această vară în R. Moldova”, se spune în declaraţia fostului administrator al ZEL „Bălți”.

La începutul anului 2016, Marin Ciobanu a declarat că se va implica activ în politică și intenționează să formeze un partid politic. De asemenea, el a făcut câteva dezvăluiri despre activitatea autorităților. La scurt timp după declarațiile făcute a fost demis din funcția de administrator al ZEL „Bălți”. Inițiativa de demitere îi aparținea vicepremierului Octavian Calmâc, potrivit căruia „Marin Ciobanu nu se ocupă de activitatea ZEL, ci de politică”.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:,

3 răspunsuri

Trackback-uri

  1. FOTO. „Ministrul” lui Sturza revine în forță! De data asta „călare” pe un tractor – Argumentul
  2. Marin Ciobanu nu se lasă de ZEL „Bălți”, deși Guvernul l-a trimis să facă politică – Argumentul
  3. Marin Ciobanu nu se lasă de ZEL „Bălți” sau invers? – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.