Traianus despre unii deputați și miniștri liberali, democrați, liberal-democrați, comuniști și socialiști

Traianus

Traianus. Foto: fb.com/cobzac.victor.7

Cunosc destui deputați și miniștri liberali, care nu pot fi numiți nici moștenitori de apostoli și nici urmași de-ai lui Cuza, și destui consilieri liberali cunosc, care Dîrdîie de frica CNA-ului, și Topale liberale nesățioase de bani cunosc, care toți ori toate-mpreună gîndesc, agonisesc  și trăiesc doar pentru sine, scrie Traianus în blogul său.

Cunosc destui deputați și miniștri democrați, care 24 din 24 de ore, 365 de zile și nopți dintr-un an gîndesc, agonisesc și trăiesc doar pentru sine. Conturile lor bancare explodează, castelurile lor urcă spre nori, mașinile lor sunt tot mai blindate, iar sufletele dînșilor/dînselor tot mai inexistente.

Cunosc destui deputați și consilieri liberal-democrați, care fug de durerile oamenilor ca de o rîie și de cînd se știu, aceștia gîndesc, agonisesc și trăiesc doar pentru sine. În orice ar de pămînt văd o moșie–a lor!–, în orice buget, fie și alocat pentru copii și pensionari, văd pricopseala lor, fără de margini.

Cunosc destui deputați comuniști, care gîndesc, agonisesc și trăiesc doar pentru sine, și-n tot ceea ce  fac arată că au fost și rămîn  exponenții Iadului bolșevic pe pămînt.

Cunosc destui deputați și consilieri socialiști, care nu se deosebesc prin nimic de ceilalți. Gîndesc, agonisesc și trăiesc doar pentru sine. În fața unui bulgăre de aur toți se-ndrăcesc. Toți se-nfrățesc și joacă Hora Unirii lor nesăbuite!

Coțcari, nu deputați!

Bandiți, nu consilieri!

Mafioți, nu directori de  întreprinderi de stat și private!

Care în vorbe spun una, în realitate fac alta, crezul lor politic fiind, de fapt, același:  cel de-a agonisi cît mai multe averi dintr-un teritoriu istoric românesc, veșnic prădat.

De pușlamale!

TraianusCategorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, ,

3 răspunsuri

  1. Cineva s-a scapat la acuzatii si nustiu mai ce. De parca nici nu scria cu putin timp in urma la comanda unui partid politic… Acum e mai corect? Nu cred, posibil ca a fost reangajat pentru o alta formatiune politica.

    Apreciază

  2. Foarte urît din partea lui, ar trebui să critici constructiv, dar nu să faci cu pămîntul, mai ales că nu cunoaște situația la general. Adînci mai sunt buzunarele Țopilor

    Apreciază

  3. Nu-l mai înțeleg pe Traianus azi cu unul mîine cu altul ca o curvă cu mai multe feți, pînă acum scria împotriva PDA acum scrie pro PDA?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.