Măsuri de protecție draconice luate de un jurnalist incomod atunci când merge la conferințele de presă ale Partidului DA

Vadim Ungureanu

Vadim Ungureanu. Foto: fb.com/ungureanu.vadim.56

Agresat de nenumărate ori de către reprezentanții Partidului DA, jurnalistul Vadim Ungureanu de la Today.md a găsit cum să se apere de aceştia. Ungureanu a venit cu o cască pe cap şi o vestă antiglonţ la cea mai recentă conferinţă de presă a liderilor formaţiunii.

Vadim Ungureanu a decis să se îmbrace astfel după ce duminică a fost ţinta atacurilor liderilor Partidului DA, Andrei şi Vasile Năstase.

Pe lângă vestimentaţia specială, jurnalistul a venit şi cu câteva mesaje, notează Publika.md. Pe vesta antiglonţ era lipită o foaie de hârtie pe care era scris „DA, NU DA ÎN PRESĂ”, făcând referire la comportamentul agresiv al reprezentanţilor partidului faţă de jurnaliştii incomozi.

Iar pe cască era inscripţionat „FNA 1999”, acesta fiind numărul de înmatriculare al maşinii lui Andrei Năstase din Frankfurt.

La sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul unei întâlniri cu localnicii din Cimişlia, în Casa de Cultură, Andrei şi Vasile Năstase nu i-au permis lui Vadimi Ungureanu să intre în sală, deşi instituţia este una publică. Mai mult, reporterul portalului Today.md a fost agresat fizic şi insultat.

Jurnalistul spune că este şi ţinta atacurilor psihologice din parte adepţilor formaţiunii politice.

Jurnalistul Vadim Ungureanu a depus o plângerea la poliţie în urma atacurilor din partea reprezentanţilor Partidului DA, controlat de interlopii fugari Victor şi Viorel Ţopa, care se ascund de justiția moldovenească în Germania.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.