Baba Vanga lui Filat a dat în bară: Shor, băgat în izolator

Angela Gonta_barbat

Angela Gonța. Foto: perfecte.md

Angela Gonța, soția prevenitului Vlad Filat, declara miercuri, 22 iunie, când primarul de Orhei, Ilan Shor a fost reținut de ofițerii anticorupție, că totul este regizat și că Shor va fi eliberat în curând. Previziunile Angelei însă nu s-au adeverit, întrucât Shor a primit astăzi mandat de arest pentru 30 de zile.

„Ups… S-au folosit de el și acum, că nu mai au nevoie în cazul Filat, l-au reținut. Nu-i nimic, se rezolvă cu un arest la domiciliu în curând. Ați mai jucat odată această piesă”, a scris A. Gonța pe Facebook.

Decizia de arestare a lui Shor a fost luată de către magistrații Judecătoriei Buiucani, procurorii anticorupție bănuindu-l pe edilul Orheiului de escrocherii și spălare de bani în proporții deosebit de mari într-un dosar deschis recent.

Hotărârea de a-l aresta pe Ilan Shor i-a nemulțumit pe mai mulți locuitori ai orașului Orhei, care astăzi au protestat scandând: „Libertate lui Ilan Shor!”, „Afară procurorii corupți!”, „Libertate primarului nostru!”.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:,

1 răspuns

  1. Sau presa lui Filat sau Angela aceeasi hu*nea, minciuni, dezinformare, amnipulare, sper ca in scurt timp sa fie trasi acestea la raspundere.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.