Traianus: Anhela a revenit la Viorel, ca să-i mai rămână ceva avere neconfiscată de la Vlad

Vlad Filat. Foto: unimedia.info

Vlad Filat. Foto: unimedia.info

Bună ziua, neamule.

Te-ai trezit cumva sau tot mai visezi povești cu cai verzi pe pereți?

Îți mai amintești?

Cînd am început să spun, de la 6 iunie 2010, că Filat e un porc, tu, neamule, m-ai luat la bătaie, jurînd că Filat e un dalb porumbel.

Eram singur împotriva tuturor.

Cînd am început să spun că Filat e un curvar și preacurvește cu Anhela Honta, care mai preacurvea și cu Viorel Posmotrel, tu, neamule, m-ai scuipat, jurînd că Filat e imaculat ca un crin.

Mai apăruseră doar cîțiva împotriva tuturor.

Cînd am început să scriu că Filat și cu Olea Roman preacurvesc, Anhela Honta jura că nu e adevărat, apoi, țuguindu-și buzele ca o tîrfă sadea, a recunoscut că ceea ce săruta Olea sărutase, de fapt,  și ea, deseori.

Acum Anhela a revenit la Viorel, ca să-i mai rămînă ceva avere neconfiscată de la Vlad, zice lumea. Și tot ea, lumea,  adaugă faptul că cel condamnat are circa un miliard de euro depozitat în băncile elvețiene și din alte țări, și va sta în pușcărie vreo 5 ani doar, după care va merge să-și cheltuiască miliardul în liniște prin Argentina, ca Hitler sau prin Botswana, unde valuta națională locală  îi va reaminti zilnic de Anhela, Olea și toate celelalte prostituate de lux de pe Bîc.

Ziceam că acum Anhela a revenit la Viorel.

Filat a revenit la pușcărie.

Acolo unde îi va fi cel mai bine.

În următorii 18 ani.

Am scris corect: 18. Fiindcă are deja 9 ani oferiți cadou de justiția moldovenească, iar alți 9 ani va primi cadou din alt dosar ce va pleca mîine-poimîine în instanța de judecată.

Anhela l-a preferat pe Filat fiindcă avea bani, dar acum că e lefter cui mai trebuie Al Vostru Vlad Filat, care nu poate să se iubească și să se prețuiască decît pe sine?

Probabil nici lui însuși nu-și mai este necesar Vladimir Vasilevici fără bani…

Problema însă nu e în el, ci în acest Neam, care l-a ales din anii 90 și pînă în 2014. L-a ales, l-a îmbrățișat și i s-a închinat ca unei icoane.

Pe cînd el se tot ștergea cu iubirea Neamului peste tot.

Și-atunci mă-ntreb, neamule, de ce ești atît de prost???

Chiar Neam de Proști să fii an după an?

TraianusCategorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , ,

5 răspunsuri

 1. Si incearca sa negi aceasta, am fost prostiti pina acum si unii inca au mai ramas prostiti, iar altii sunt si in continuare prostiti de un alt Filat, dar de data aceasta il cheama Andrei si nu Vlad.

  Apreciază

 2. Sa nu interpretam cazul lui Filat ca noi stim bine ce ii placea lui Angela la Filat. Rubelel si autoritatea. De aia ar trebui dejua sa traimcu realitatea care domina.

  Apreciază

 3. Da, Filat a fost bravo sa ne prostesaca pe toti! Asteptam cu nerabdare deschiderea unui alt dosa ca 9 ani sunt prea putini.

  Apreciază

 4. Constantin, scuze pentru neatenția noastră. Îndată eliminăm fotografiile care îți aparțin.

  Apreciază

 5. Defapt si pina la Filat nu au fost mai buni doar ca era un pic mai mult de furat si se fura in cantitti mai mici… si nici dupa Filat nu nu vor fi mai buni duar decit pina ajung sa aiba un pic de putere si peurma uita de toate promisiunile facute in fata poporului si ca au aratt cu degetul la cei care neau jefuit si umilit in fata la tot pamintu… asta e firea moldovanului sa ne facem carare calcind peste altii …

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.