Condamnatul Vlad Filat, cu capul în nisip. A „uitat” că a cerut proces public?

Vlad Filat

Vlad Filat. Foto: moldova24.info

Vlad Filat s-a temut să apară astăzi în fața instanței care a citit decizia motivată de condamnare. Acesta nu a vrut să fie prezent în sală în momentul în care sunt rostite probele împotriva lui.

Astfel cel care cerea un proces public, a demonstrat odată în plus că nu a vrut decât să influiențeze martorii prin procesul public, în speranță că dacă în sală va fi presa, celor care urmau să aducă probe împotriva lui le va fi rușine sau frică să facă declarații.

Acum când probele sunt făcute publice, condamnatul Filat fuge deja de ele. Fuge pentru că este un laș și se teme să-și asume vina, or el nu le poate combate cu nimic. Nici măcar să mai trimită un mesaj presei nu a vrut, or cu siguranță că putea să o facă azi.

Am mai spus și repet, în momentul transmiterii ultimului milion de dolari SUA de către Shor lui Filat, în Republica Moldova se afla un procuror DNA. Credeți că din întâmplare ?

Și da, ca să nu greșesc cumva, priviți voi încă o dată imaginile, poate totuși Filat a fost astăzi la judecată. Eu nu l-am văzut, poate voi îl vedeți, ascuns prin vreo poșetă de jurnalistă:

https://www.privesc.eu/Arhiva/67934/Citirea-sentintei-motivate-in-cazul-ex-premierului-Vlad-Filat

Gabriel CălinCategorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

2 răspunsuri

  1. pai ce altceva are de facut.. cel putin, din 19 ani s-a ales doar cu 9, dar sper sa-i adaoge curtea de apel sau macar CSJ… si cat de mare o sa fie hazul cand o sa-l condamne si CEDO…

    Apreciază

  2. Cerintele astea pentru proces public au fost facut pentru a intimida martorii, ca ma rog daca avea sa spuna Filat ceva, cu siguranta o spunea pe facebook. Cum adica, sa scrie status ca nu are telefon poate, dar ceva mai serios nu?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.