Tiraspol: Au început pregătirile pentru alegerile preşedintelui

Tiraspol_Transnistria

Tiraspol. Foto: Frans Sellies / flickr.com

În așa-zisul guvern al Transnistriei a avut loc prima şedinţă dedicată pregătirilor pentru alegerile preşedintelui, care vor avea loc la începutul lunii decembrie 2016.

Potrivit unui comunicat de presă al pretinsului guvern de la Tiraspol, citat de Infotag, preşedinta așa-zisei comisii electorale centrale, Elena Gorodeţkaia, a vorbit despre principalele cerinţe legislative faţă de procedura de organizare a scrutinului, precum şi remarcile şi propunerile observatorilor internaţionali din ziua unică de vot, în noiembrie 2015.

La rândul său, preşedintele „guvernului”, Pavel Prokudin, a ordonat şefilor de raioane şi oraşe să atragă atenţia la starea corespunzătoare a spaţiilor, cabinelor şi urnelor de vot. Având în vedere că alegerile vor avea loc în decembrie, toate secţiile de vot trebuie să fie termoficate, asigurate cu energie electrică şi telefonie.

Participanţii la şedinţă au discutat şi acţiunile de pregătire pentru Ziua unică de vot în Rusia, care va avea loc pe 18 septembrie 2016 şi pe teritoriul Transnistriei. În total, în regiune vor fi amenajate 20 secţii de votare pentru alegeri în Duma de stat a Rusiei.Categorii:Actualitate, Transnistria

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.