Domnica Cemortan: A permis furtul miliardului, iată de ce Maia Sandu nu trebuie să devină șefă de stat

Vlad Filat_Maia Sandu

Vlad Filat și Maia Sandu. Foto: revistafavorit.md

Maia Sandu a făcut parte dintr-un guvern corupt care a permis furtul miliardului și transferul acestuia în regimuri off-shore din care cauză nu merită să fie votată la alegerile prezidențiale, a scris pe contul său de Facebook activista civică Domnica Cemortan.

„Astăzi din partea unui partid, Maia Sandu a fost înaintată pentru a participa la prezidențiale. Să o votăm pe Maia Sandu? EU zic categoric NU!!! Tu ce zici?”, a scris Domnica Cemortan, citată de Democracy.md.

Întrebarea a provocat reacții diferite, iar ea și-a argumentat poziția prin faptul că Maia Sandu se face și ea vinovată de furtul miliardului și de consecințe.

„Ea, a făcut parte din guvernarea în care a fost transferat miliardul. Ea a semnat /dat/ autorizat transferul banilor într-o bancă OFFSHORE. Dacă ea făcea asta în timpul cât lucra la Banca Mondială, era ÎN PUȘCĂRIE demult”, a scris Domnica Cemortan.

În plus, Domnica s-a întrebat de ce  Maia Sandu a ieșit „pe baricade” doar după ce a pierdut fotoliul de ministru. „De ce a ieșit la televiziune când deja nu mai era ministru și a vorbit de miliard, dar nu când era ministru în guvernul când s-a furat miliardul?”, s-a întrebat Domnica Cemortan.

Mai mulți internauți i-au susținut argumentele.

„A fost în cadrul guvernului și A SEMNAT garanția aia nenorocită. Să nu-mi umble ea cu scuze din astea, cu banii băbuțelor!  Și nici cu vorbe că s-a certat cu Iaralov! Dacă dorea cu adevărat să facă ceva – făcea! Saakașvili a răsturnat un guvern din interior, aproape din aceeași poziție ca a lui Sandu.  În plus, e la fel de țâfnoasă ca și Năstase, nu poate suporta critica și răspunde foarte agresiv la ea. Asta e descalificant pentru ORICE politician din start”, a comentat cineva.

Pe de altă parte, un internaut a scris că Maia Sandu i-a făcut o părere bună și intenționează să o voteze. „Pentru părere bună nu se votează. Că apoi părerea ai și să o mănânci”, i-a replicat Domnica Cemortan.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.