Un grup de activişti clatină fotoliul lui Dorin Chirtoacă

Dorin Chirtoaca

Dorin Chirtoacă. Foto: Dan Guțu / ipn.md

Reprezentanţii societăţii civile au înregistrat o listă cu semnături la Primăria municipiului Chișinău, cerându-i lui Dorin Chirtoacă să plece din funcţia de primar al capitalei.

Activiștii au anunţat că, săptămâna viitoare, vor organiza şedinţa de constituire a grupului de iniţiativă privind demiterea edilului.

Autorii inițiativei critică dur modul în care Dorin Chirtoacă administrează capitala. Ei au transmis o invitație primarului general ca să participe la crearea grupului de inițiativă, așa cum prevede legea.

„În scurt timp va avea loc şedinţa de constituire a grupului de iniţiativă privind organizarea referendumului local de demitere a lui Dorin Chirtoacă. Avem această notificare, a fost semnată de consilieri municipali, activişti din societatea civilă. Evenimentul va avea loc săptămâna viitoare”, a specificat activistul Victor Chironda, citat de trm.md.

Edilul nu a vrut să comenteze declarațiile activiștilor. Anterior, el a declarat că nu îi este frică de un eventual referendum și crede că rezultatul va fi același ca și la alegerile de acum un an.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.