După ultima campanie de victimizare, Nataliei Morari i se reamintește despre sex-tape

Natalia Morari

Natalia Morari. Captură video: tv7.md

Scena de aseară de la TV7, când Natalia Morari a citit un mesaj prin care, chipurile, era avertizată că este în pericol, a fost, de fapt, o nouă filă din agenda de manipulare a opiniei publice, precum și un nou episod din filmul victimizării Nataliei Morari, consideră bloggerul Corneliu Gandrabur.

Bloggerul amintește că nu este primul scenariu de acest gen. Acum câteva luni, Morari „prezicea” apariția unei montări video în care ea apare în situații mai puțin decente. Acest lucru însă nu s-a adeverit.

„Normal că, după câte am văzut noi până acum, nu s-a confirmat sex-tape-ul, iar acum Morari pune susținătorii să aștepte când ea se va zgâria sau va da într-un copac din neatenție, ca până la urmă să afirme că a pățit-o din cauza unor persoane din anturajului cuiva”, scrie Gandrabur.

Bloggerul menționează că, de fapt, Natalia Morari e expert în asemenea manipulări și amintește și de protestele din aprilie 2009, inițiate de Morari, care, pentru a încinge spiritele, anunța moartea unei fete pe scările Parlamentului, îndemnând masa de oameni să meargă în direcția respectivă.

„După anunțul ei au urmat îmbrânceli cu forțele de ordine, au fost devastate sediile Parlamentului și Guvernului, iar pe scările Legislativului nu s-a găsit niciun cadavru de femeie. Atunci, Morari a demonstrat credibilitate zero, dar că știe să manipuleze masele de oameni. Ea este profesionistă în acest domeniu, cu școală în Rusia, iar acum procedează exact la fel”, menționează autorul.

Potrivit lui Gandrabur, nu este vorba decât de un nou scenariu pus la cale de structuri rău-intenționate, iar amenințările la adresa lui Morari sunt doar un bluf.

„Trebuie să știți că, deși până acum ne-a tot dus de nas cu sex-tape, iar începând de ieri a intrat în gura presei și publicului cu amenințările, toate astea nu se vor adeveri niciodată, exact cum nu s-a adeverit decesul tinerei pe scările Parlamentului în aprilie 2009. Noi toți, rând pe rând, suntem martorii unei scene de teatru regizate foarte minuțios și cu efect. Dovada eficienței acestei scene este că voi puneți urechea la orice cuvânt spus de Morari, dar niciodată nu vedeți și confirmarea”conchide Gandrabur.

Menționăm că, în ultimul timp, Natalia Morari s-a comportat de mai multe ori ca un fotbalist stimulant. În repetate rânduri se plângea în direct că dispare semnalul TV7 în timpul emisiunilor ei, deși nu era nici vorbă de așa ceva. Și dacă dispare semnalul, atunci care e rostul să vorbești despre asta în studio, dacă, teoretic nimeni nu poate recepționa? La fel se comportă și alți parteneri de idei ai Nataliei Morari, precum Segiu Sagaidac de la Banca Socială, care, din câte povestea, reieșea că pe urmele sale au fost puși cei mai faimoși killeri, precum și noul „erou” de la „Interpol” Mihail Gofman. Mai nou, pentru a se menține în atenția publicului, neavând alte teme, și Andrei Năstase a încercat să sensibilizeze oamenii cu seringile infectate, ca, în scurt timp, să fie nevoit să recunoască faptul că a dat-o din nou în bară.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.