Guvernul SUA nu a fost implicat în coordonarea vizitei private a lui Gofman la Washington

Ambasada SUA_Chisinau

Foto: jurnal.md

„Guvernul SUA nu a fost implicat în coordonarea vizitei lui Mihail Gofman în Statele Unite”, se spune într-un e-mail primit de la Ambasada SUA de către jurnaliștii de la portalul Today.md, care au făcut o interpelare pentru a afla dacă fostul șef-adjunct al Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor din cadrul Centrului Național Anticorupție (CNA), Mihail Gofman, a plecat la Washington la invitația unor instituții de stat americane. 

„Am urmărit informația apărută în presă despre vizita domnului Gofman în Statele Unite ale Americii. Guvernul SUA nu a fost implicat în coordonarea vizitei sale și ne abținem de la speculații cu privire la natura întâlnirilor sale private. Cu orice întrebări suplimentare, rugăm să vă adresați domnului Gofman sau reprezentanților săi”, se menționează în mesajul Ambasadei SUA.

We have followed media reports of Mr. Gofman’s visit to the United States. The U.S. Government was not involved in the coordination of his visit, and we refrain from speculation as to the nature of his private meetings. We would refer further questions to Mr. Gofman or his legal representatives.

Amintim, în cadrul unei recente ediții a emisiunii „Interpol”, Mihail Gofman a declarat că a plecat la Washington după ce anumite persoane din Guvernul SUA s-au arătat interesate de informațiile pe care le cunoaște despre ce se întâmplă în R. Moldova. Totodată, acesta a mai menționat că urmează să se întoarcă în țară în câteva zile.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.