Natalia Morari, gata să dea totul pentru Gofman și calcă pe urmele lui! Nu vrea să fie descoperit autorul așa-ziselor „amenințări”

Natalia Morari

Natalia Morari. Captură video: tv7.md

Jurnalista Natalia Morari, care s-a declarat amenințată, salută faptul că Inspectoratul General al Poliției (IPG) s-a autosesizat în cazul ei și face câteva „precizări importante” pe Facebook.

„Doar moderatoarea” Natalia Morari, supranumită astfel de un vlogger, se anină de comunicatul IGP, pe care îl consideră incorect.

Potrivit jurnalistei, ceea ce a determinat-o să facă public mesajul de avertizare despre posibile provocări la adresa sa, pe care l-ar fi primit săptămâna trecută „de la o sursă de a mea mai veche, credibilă, dintr-o instituție de drept”, a fost „un sfat prietenesc” al fostului angajat al CNA Mihail Gofman, formulat chiar în emisie directă la emisiunea „Interpol”.

„Aceasta a fost o preîntâmpinare prietenească cu mai multe detalii concrete cine și cum mi-ar pregăti anumite provocări în viitorul apropiat. Repet, a fost o preîntâmpinare, am și spus-o în emisie și am mulțumit sursa mea. Nu înțeleg de ce IPG face o asemenea scăpare, sper că nu este una intenționată”, se arată nedumerită Morari.

Potrivit jurnalistei, care face trimitere la âțiva jurnaliști și avocați, adevaratul scop IGP este „de a-mi identifica sursa, care m-a informat”.

„Ca jurnalist am dreptul legal sa-mi apar sursa, asta si voi face. Din pacate, orice alt detaliu pe care l-as da acum – institutie, numele si functiile persoanelor, care „se ocupa” de mine, i-ar ajuta sa identifice persoana. Pornirea cauzei penale in urma depunerii plangerii le-ar da anumite parghii legale de a avea acces legal la telefonul meu si toata comunicarea prin mail si nu numai. Pentru a-mi proteja sursa, nu o voi face”, a scris Natalia Morari.

Precizăm că, în cadrul ultimei ediții a emisiunii „Interpol”, Natalia Morari a anunțat că a primit un mesaj de avertizare. Potrivit respectivului mesaj, anumite structuri i-ar pregăti Nataliei Morari anumite provocări. Organizațiile neguvernamentale de media au solicitat organelor competente să se autosesizeze în acest caz. Inspectoratul General al Poliției a anunțat astăzi despre faptul că s-a autosesizat, precizând că jurnalista Natalia Morari trebuie să depună o plângere la poliție pentru a putea fi pornită o anchetă în acest caz.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.