Opoziția bate pasul pe loc! Leancă: Discuțiile despre desemnarea unui candidat comun la prezidențiale nu au fost sincere

Iurie Leanca

Iurie Leancă. Foto: timpul.md

Discuţiile despre desemnarea unui candidat comun la prezidenţiale din partea Platformei DA, PAS, PLDM şi PPEM mai mult s-au mimat şi nu au fost sincere.

Declaraţia a fost făcută de liderul PPEM, Iurie Leancă, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

„Deocamdată, nu am avut discuţii care este platforma noastră, agenda, cum să schimbăm sistemul, să stabilim foarte clar ce avem de făcut”, a adăugat liderul PPEM.

Leancă a precizat că, deşi iniţial s-a convenit asupra neagresiunii reciproce, este atacat permanent din partea Platformei DA.

„Sunt permanent atacat, este un atac concertat din partea Platformei DA prin intermediul televiziunii Jurnal TV, pe care o controlează, şi încă a unei televiziuni. Aproape în fiecare zi se spune că urmează să fiu arestat, ca am comis ba una sau alta”, a declarat politicianul.

Referindu-se la declaraţiile fostului angajat al CNA, Mihail Gofman, care a spus că Leancă va fi următorul care va fi arestat pentru furtul miliardului, liderul PPEM a spus că „a fost scos cineva de la naftalină, care în funcţia pe care o deţinea, trebuia să intervină”. „Undea a fost Gofman timp de patru ani? De ce  nu a intervenit atunci? De ce nu face declaraţii la solicitarea procurorilor?”, se întreabă fostul premier.

Reclame


Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.