VIDEO. „Moderatoarea” Natalia Morari, făcută harcea-parcea de vloggerul Bagaz

Se plânge că a fost amenințată pentru că „spune adevărul”, dar, de fapt, minte, afirmă vloggerul Mihail Bagaz despre jurnalista Natalia Morari. Bagaz spune că nu Natalia Morari spune „adevărul”, ci oamenii care participă la emisiunile pe care aceasta le moderează, mulți dintre care având în spate un trecut dubios.

Într-un mesaj video, vloggerul face trimitere la mesajul Viorel Ciubotaru, proaspătul lider al PLDM, care anunța ieri în rețelele de socializare că o susține pe Natalia Morari. „Cât de incredibil ar suna aceasta”, același lucru l-a făcut și liderul Partidului DA, Andrei Năstase, adaugă Bagaz.

„M-am gândit la unele lucruri, foarte simple, de altfel. Este așa un jurnalist, Vadim Ungureanu – un om care permanent caută informații. Și este anume jurnalist, nu un moderator al unui talk-show, ca Natașa Morari. Și iată, atunci când el a fost atacat de platformiști, când a fost bătut de aceștia, de ce PLDM nu se gândea la libertatea presei, de ce restul oamenilor nu s-au gândit la libertatea presei?!”, se întreabă vloggerul.

Potrivit lui Mihail Bagaz, jurnalista Natalia Morari este „doar moderatoarea unui show televizat, nimic mai mult”.

„Ea doar moderează un talk-show la care vin oameni și vorbesc. Atunci când ea zice că «am fost amenințată pentru că spun adevărul»,  ea minte! Ea nu spune adevărul, îl spun oamenii care vin la ea la emisiune, mulți dintre ei cu un trecut și un viitor suspect. Și iată acești oameni vorbesc despre ceva anume, iar ea doar moderează această discuție. Și iese că ea este amenințată pentru această moderare”, consideră Mihail Bagaz, adăugând că știe foarte mulți jurnaliști care niciodată nu i-ar fi dat lui Morari calificativul de jurnalist.

„Morari ofensează profesia de jurnalist prin faptul că se consideră jurnalistă”, crede vloggerul.

Precizăm că, în cadrul ultimei ediții a emisiunii „Interpol”, Natalia Morari a anunțat că a primit un mesaj de avertizare. Potrivit respectivului mesaj, anumite structuri i-ar pregăti Nataliei Morari anumite provocări. Organizațiile neguvernamentale de media au solicitat organelor competente să se autosesizeze în acest caz. Inspectoratul General al poliției a anunțat astăzi despre faptul că s-a autosesizat, precizând că jurnalista Natalia Morari trebuie să depună o plângere la poliție pentru a putea fi pornită o anchetă în acest caz.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

4 răspunsuri

  1. Prima data aud de el, da mi-a placut ceea ce a spus!

    Apreciază

  2. Natalia Morari cunoaste foarte bine, din cate vedem, cum sa manipuleze cu emotiile oamenilor. Se vede ca a fost bine instruta la Moscova, acolo unde si-a facut studiile.

    Apreciază

Trackback-uri

  1. Natalia Morari, gata să dea totul pentru Gofman și calcă pe urmele lui! Nu vrea să fie descoperit autorul așa-ziselor „amenințări” – Argumentul
  2. Strâns cu ușa, deputatul Lucinschi recunoaște că e prieten cu Shor, însă evită să spună dacă s-a înfruptat sau nu din banii furați de la BEM – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.