Ion Sturza o arde pe Maia Sandu: „A cere FMI să nu semneze un acord este un fel de neo-bolșevism”

Fostul premier Ion Sturza o arde pe președinta PAS, Maia Sandu, pentru faptul că aceasta din urmă a solicitat FMI să nu încheie niciun acord cu Guvernul R. Moldova. „A cere FMI să nu semneze un acord este un fel de neo-bolșevism”, a scris Sturza pe Facebook.

Ion Sturza

Ion Sturza. Foto: fb.com/i.sturza

„Între timp, guvernul stă cu două pistoale la tâmplă – FMI și Rusia. FMI cere reducerea drastică a cheltuielilor bugetare (minim 5 miliarde de lei). Adio, măriri de salarii și pensii, dinții – pe poliță. (…)  Rusia e mai cinică: lăsați-vă de «satana» – UE”, scrie Ion Sturza.

Unele voci susțin că, solicitând FMI să nu încheie un nou acord cu Guvernul de la Chișinău, Maia Sandu practic și-a recunoscut înfrângerea, asta după ce acum o lună aceasta declara sus și tare că Guvernul nici nu a îndeplinit condițiile pentru a semna un nou program de țară cu FMI.

La rândul său, premierul Pavel Filip s-a arătat joi surprins de solicitarea publică făcută de Maia Sandu. Filip a calificat gestul președintei PAS drept unul iresponsabili și cinic față de cetățenii R. Moldova.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

2 răspunsuri

  1. Dupa cum stiu Sturza a vrut sa adere la PAS-ul Maiei si acum aceasta a dato in bara atat de tare incat si acesta a criticato pe ea.

    Apreciază

  2. Apoi se incepe a se destrama tabara PLDM -ului. Maia dovedeste repatat ca este robul lui Filat , dar Sturza cam se dezice de asa robie deja.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.