VIDEO. Andrei Popov revine pe micile ecrane, după ce a „divorțat” de PDM și Ambasadă

Fostul democrat Andrei Popov, care recent a „divorțat” de PDM și de Ambasada R. Moldova în Austria, revine pe micile ecrane. Acesta a anunțat pe Facebook că începe o nouă emisiune de autor, careva fi difuzată la postul de televiziune TV7.

Andrei Popov

Andrei Popo. Foto: tribuna.md

„Diplomatul apără interesele țării, căutând soluții de compromis în dialog și negocieri cu partenerii externi. Dar care sunt interesele țării și ale cetățenilor săi, cum trăiește poporul, care sunt preocupările oamenilor de rând, care sunt problemele și cum văd oamenii soluțiile?”, se întreabă într-un spot Popov, care promite să caute răspunsuri împreună cu telespectatorii săi în fiecare duminică, ora 19.00, la noua sa emisiune de autor „Diplomația populară” de la TV7.

Andrei Popov a absolvit Facultatea de Jurnalism la Universitatea București în 1994, iar în 1996 Facultatea de Relații Internaționale la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din capitala României. Popov a avut mai multe misiuni diplomatice în cariera sa. La mijlocul lunii martie 2016 a demisionat din funcția de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar în Austria. De asemenea, acesta a demisionat și din PDM, membru al căruia a fost din anul 2009.


ZVONURI. Al cui „proiect” este Andrei Popov


Presa a scris că fostul democrat Andrei Popov cochetează cu ideea de a fi candidatul partidului lui Renato Usatîi la funcția de președinte al R. Moldova, afișându-și în public de mai multe ori admirația față de primarul de Bălți.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.