Strâns cu ușa, deputatul Lucinschi recunoaște că e prieten cu Shor, însă evită să spună dacă s-a înfruptat sau nu din banii furați de la BEM

Deputatul Chiril Lucinschi a reacționat în privința investigației realizată de jurnaliștii de la Today.md, material care demonstrează că instituțiile de presă ale deputatului liberal-democrat cu pricina au fost finanțate cu bani grei extrași din Banca de Economii la comanda lui Vlad Filat.

Chiril Lucinschi

Chiril Lucinschi. Foto: zdg.md

Deputatul Chiril Lucinschi declară că a citit cu „mare interes” investigația care îl vizează pe el și pe concubina lui, „moderatoarea” Natalia Morari. Cu toate astea, Lucinschi a evitat să ofere un răspuns tranșant dacă a primit sau nu bani prin intermediul firmelor menționate în materialul Today.md.

Mai mult, deși a recunoscut că este prieten cu Ilan Shor, Chiril Lucinschi a evitat să răspundă dacă firma vizată de investigație este sau nu a lui și nici dacă s-a înfruptat sau nu din banii furați de la Banca de Economii.

„Niciodată n-am ascuns ca îl cunosc pe Ilan Shor încă din momentul când el era copil. Am devenit chiar apropiați după decesul tatălui lui Ilan”, recunoaște Chiril Lucinschi.

Strâns cu ușa, deputatul Lucinschi declară că este gata să se prezinte în fața procurorilor pentru a oferi toate detaliile în cadrul unei „anchete independente”.Categorii:Actualitate, Politică

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.