Cum Jurnal TV îi otrăvește pe moldoveni. Propaganda lui Hitler era floare la ureche!

Postul de televiziune Jurnal TV al oligarhului fugar Victor Țopa a depășit orice limite ale bunului simț și al deontologiei profesionale și a trecut la injurii la adresa oamenilor, dar și la gesturi indecente cu conotații sexuale în emisiuni care pot fi privite de copii mai mari de 12 ani.

Jurnal TV

Foto: jurnal.md

Politics of Moldova scrie că un exemplu concret în acest sens este emisiunea „Ora de ras” din 31 iulie, în care tinerii din R. Moldova sunt numiți „idioți”, „târfe politice” și sunt comparați cu naziștii, în aceeași emisiune fiind vizibile simbolurile naziste, interzise prin lege.

În aceeași emisiune, locuitorii orașului Orhei sunt numiți „rătăciți”, pentru decizia lor democratică de a-și alege primarul, iar un jurnalist este numit „vită cu barbă”.

Injuriile la adresa unor politicieni sunt și mai grave – „jivină”, „animal”, „bleg”, „râs”, asta deși aceste persoane sunt în primul rând cetățeni ai R. Moldova.

Iar la finalul emisiunii sunt prezentate gesturi obscene, cu conotație sexuală, asta deși emisiunea poate fi privită de copii de la 12 ani.

Se pare că injuriile la adresa cetățenilor R. Moldova, în special a tinerilor, au fost făcute din răzbunare și ură, pentru că aceștia nu susțin interesele politice ale patronilor Jurnal TV, întrucât la final, chiar autorii emisiunii se plâng că oamenii susțin în continuare guvernarea și nu țin cont de criticile aduse de ei la televizor.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , ,

2 răspunsuri

  1. Ma baieti, pana nazistii dadeau o propaganda mai finuta decat balega socialista care iese din site-ul vostru, sa nu mai mentionez ca sursa pe care ati citat-o, „politics.md” este practic o clona de a voastra si ca si multe alte portale de stiri care torn toxine dodoniste in oameni, voi va citati unii pe altii ca sursa, stiu ca banu-i greu dar demnitate persoanelor care scriu asemea tampenii este compromisa, mult noroc de a va face de rusine, chiar si in anonimat

    Apreciază

Trackback-uri

  1. FOTO. Protest la postul de televiziune al lui Țopa. „Jurnal TV! Orheiul te urăște!” – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.