Unirea TV va fi lansat la Chișinău de Ziua Limbii Române

Unirea TV, post de televiziune românesc, va fi lansat de la 31 august, Ziua Limbii Române, la Chișinău. Postul de televiziune va promova reunificarea R. Moldova cu România, propunându-și totodată să combată propaganda rusească din spațiul informațional dintre Nistru și Prut.

Unirea TV

Foto: unirea.tv

„Ne lansăm pe 31 august, dar o singură condiție trebuie îndeplinită: fiecare dintre cei care văd acest mesaj să intre și să doneze ceva. Altfel, ne apucă și 2018…”, a anunțat George Simion, președintele Mișcării unioniste Acțiunea 2012.

Potrivit inițiatorilor proiectului media, activitatea noului post de televiziune se va menține exclusiv din donații. „Fără mari mijloace tehnice, bazându-ne strict pe donații și granturi transparente, dorim să producem și să difuzăm în spațiul mediatic din cele două state românești produse pentru posturile de radio și televiziune”, susțin inițiatorii proiectului.

„Unirea TV va fi primul post creat 100% din contribuțiile oamenilor. Dorința celor mulți poate fi înfăptuită doar dacă există organe de presă cu adevărat libere de constrângeri materiale și impuneri politice. Tricoul «Din dragoste pentru Basarabia» este o formă de a dona bani pentru crearea mai rapidă a postului de televiziune și prin care puteți purta cu mândrie valorile viitorului post de televiziune: independență, democrație și respect pentru istoria și identitatea românească. Tricourile sunt produse într-o serie unică de 100 de bucăți și pot fi achiziționate printr-o donație de 200 de lei RO (sau 50 de euro). Banii vor merge către studioul din Chișinău al postului TV”, anunță adepții reunificării celor două maluri de Prut..

Unirea TV va emite prin cablu și avea atât un studiou la Chișinău, cât și unul la București. Inițiatorii proiectului promit știri și emisiuni de dezbateri în limba română.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.