Deputat în primul Parlament: Părinții R. Moldova sunt Hitler și Stalin, nu deputații de la ’91

Din punctul de vedere al logicii, părinții R. Moldova sunt Hitler și Stalin, nu deputații de la ’91, care n-au făcut decât să reconfirme ceea ce făcuseră cei doi fii ai lui Satan în 1940. Declarația a fost făcută de către scriitorul și deputat în primul Parlament al R. Moldova Nicolae Dabija.

Nicolae Dabija

Nicolae Dabija. Foto: diez.md

Într-un interviu acordat Agenției Informaționale de Stat „Moldpres”, Dabija susține că R. Moldova n-a fost, în istorie, niciodată țară, ci doar parte de țară.

„Dacă în 1991 am fi avut la conducere vizionari, oameni cu dragoste de Neam, și ar fi pledat în fapte pentru înlăturarea consecințelor Pactului Ribbentrop-Molotov, altul ar fi fost destinul nostru azi: am fi fost membri UE, NATO, cu pensii și salarii europene (de 40 de ori mai mari ca în R. Moldova), am fi fost feriți de corupția generalizată, de furtul de miliarde (de la 1991 încoace – mai mult de 30!), am fi evitat războiul cu Federația Rusă de la Nistru, care trebuie să fie numit cu numele lui: Războiul pentru Independență a R. Moldova etc.”, afirmă Nicolae Dabija.

Potrivit scriitorului, independența în sine nu a adus nimic bun poporului R. Moldova: nici bunăstare, nici pace, nici siguranță în ziua de mâine. „În 1991 am fost păcăliți. Suntem o generație de păcăliți”, susține Dabija.

„Aștept să ne înghită Uniunea Eurasiatică a lui Putin, ca să preluăm lupta noastră pentru independență de la capăt. Ca măcar atunci să ne vină mintea la cap și să spunem: vom putea fi independenți cu adevărat doar fiind cu tot cu Neamul Românesc la un loc și cu Limba Română fără granițe trase prin mijlocul ei”, conchide Nicolae Dabija.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.