„Paraziții” lui Țopa au fost huiduiți de susținătorii lui Shor

Foto: moldova24.info

Foto: moldova24.info

Televiziunea oligarhului fugar Victor Țopa, Jurnal TV, a jignit 33 de mii de orheieni, numindu-i „rătăciți” și „bătuți cu leuca în cap”. Sunt niște „pseudo-jurnaliști” și „oameni mediocri” a fost reacția orheienilor, care i-au huiduit miercuri și pe „paraziții” Țopa, scrie Moldova 24.

„Este un canal noi știm de care, la cheremul a doi hoți fugari din Republica Moldova”, a declarat președintele fracțiunii majoritare din consiliul orășenesc Orhei, Pavel Verejanu, în timpul unui miting la Chișinău.

„Paraziții, mincinoșii” a fost reacția oamenilor la adresa atât a Țopilor, cât și a lui Constantin Cheianu și Anatol Durbală care i-au jignit pe orheieni.

Iar Verejanu a condamnat comportamentul celor doi „pseudo-jurnaliști” și „oameni mediocri” care i-au jignit pe orheieni, numindu-i „rătăciți” și „bătuți cu leuca în cap”.

Amintim că, la ultima emisiune „Ora de ras”, televiziunea lui Țopa i-a jignit nu doar pe orheieni, dar și pe tineri, pe care i-a numit „idioți”, „târfe politice” și comparați cu naziștii. Iar toate acestea pentru că oamenii susțin în continuare guvernarea și nu țin cont de criticile aduse de ei la televizor.

Reclame


Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

1 răspuns

  1. Parazitii e un compliment pentru cei 2 imbecili platitidin banii nostri pe care stapanii lor iau furat de la noi cetatenii si care acum se dau mari eroi ai natiunii si luptatori ai adevarului.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.