Foto: moldova24.info

Foto: moldova24.info

Televiziunea oligarhului fugar Victor Țopa, Jurnal TV, a jignit 33 de mii de orheieni, numindu-i „rătăciți” și „bătuți cu leuca în cap”. Sunt niște „pseudo-jurnaliști” și „oameni mediocri” a fost reacția orheienilor, care i-au huiduit miercuri și pe „paraziții” Țopa, scrie Moldova 24.

„Este un canal noi știm de care, la cheremul a doi hoți fugari din Republica Moldova”, a declarat președintele fracțiunii majoritare din consiliul orășenesc Orhei, Pavel Verejanu, în timpul unui miting la Chișinău.

„Paraziții, mincinoșii” a fost reacția oamenilor la adresa atât a Țopilor, cât și a lui Constantin Cheianu și Anatol Durbală care i-au jignit pe orheieni.

Iar Verejanu a condamnat comportamentul celor doi „pseudo-jurnaliști” și „oameni mediocri” care i-au jignit pe orheieni, numindu-i „rătăciți” și „bătuți cu leuca în cap”.

Amintim că, la ultima emisiune „Ora de ras”, televiziunea lui Țopa i-a jignit nu doar pe orheieni, dar și pe tineri, pe care i-a numit „idioți”, „târfe politice” și comparați cu naziștii. Iar toate acestea pentru că oamenii susțin în continuare guvernarea și nu țin cont de criticile aduse de ei la televizor.

Reclame