Dorin Chirtoacă se amestecă în „jaful secolului”

Primarul Chişinăului, prim-vicepreşedinte al PL, Dorin Chirtoacă, consideră că în furtul miliardului de la băncile din R. Moldova sunt implicaţi membrii PLR şi ai PPEM. Chirtoacă a făcut astfel de declarații într-un interviu pentru Radio Europa Liberă.

Dorin Chirtoaca

Dorin Chirtoacă. Foto: adevarul.ro

„PLR şi PPEM au fost complici la furtul miliardului, în timp ce noi băteam alarma că este ceva în neregulă şi se întâmplă ceva rău în sistemul bancar. Acum vor să o facă, după cum se vede, pe salvatorii, eroii naţiunii, şi s-au poziţionat în asemenea mod cu acest referendum, crezând că prin asta nu o să se vadă cu ce au contribuit partidele lor la distrugere”, a spus Chirtoacă, citat de Infotag.

Edilul nu s-a sinchisit să-i critice şi pe foştii parteneri din PLDM.

„PLDM tot timpul a pus piedici şi nu a acceptat să mişcăm înainte modificări legislative care acum au trecut prin Parlament. E vorba şi de construcţii neautorizate, comerţ, salubrizare, legea statutului municipiului Chişinău”, a mai declarat primarul Dorin Chirtoacă.

În primăvara anului 2013, şapte deputaţi parlamentari din partea PL au plecat din formaţiune şi au creat PLR, care a eşuat la alegerile parlamentare, peste 1,5 ani. PPEM a fost format în iulie 2015 de către doi foşti membri ai PLDM – deputaţii Iurie Leancă şi Eugen Carpov.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.