Curtea a decis: corturile din PMAN trebuie demontate

Curtea de Apel Chișinău a menținut hotărârea instanței de fond privind demontarea corturilor din Piața Marii Adunări Naționale. Respectiva hotărâre este însă cu drept de contestare la Curtea Supremă de Justiție.

PMAN_corturi pustii

Corturile Platformei DA în PMAN. Foto: politics.md

După pronunțarea hotărârii de către Curtea de Apel, reprezentantul Platformei DA, Liviu Vovc a spus că protestatarii vor contesta decizia la CSJ.

Amintim că municipalitatea a cerut evacuarea corturilor din PMAN pe motiv că în centrul Chișinăului se desfășoară lucrări în cadrul proiectului de reparație capitală a bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt. Anterior, PSRM şi PPPN s-au conformat cerinţei respective și și-au retras corturile instalate în faţa Parlamentului.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

4 răspunsuri

  1. Super! O decizie mai mult ca bine venita, mai bine mai tirziu decit niciodata. Foarte urit stau ele amplasate acolo, si sunt de acord sa fie evacuate si e de dorit cit mai repede posibil. Asta asa Nastase vrea sa dezvolte tara? Halal de asa conducator!

    Apreciază

  2. Da cei 3 betivi care stateau in ele ce deja vor sta in parcurile din centrul orasului? Sau Nastae va avea grija si ii va lua la el acasa in casa de milioane pe care o are?

    Apreciază

  3. Astia nu vor demonta corturile, ca sa poat aprotesta ca sunt scosi cu forta din PMAN. Oare noi avem nevoie de asa magari sa stea in centru capitalei?! Bomji si alcolici de prin sate adusi ca lasaturiel aici sa isi usuce chiloti in fata guvernului?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.