FOTO. Micul Filat nu se deosebește cu nimic de Vladimirul din 13

Ocupându-i locul lui Filat pe eșichierul politic (mai bine zis ceea ce a mai rămas din acel loc), Năstase i-a împrumutat și obiceiurile. Exact ca și Vlad Filat, Năstase își tratează diferit partenerii, scrie Moldova 24.

Andrei Nastase
Andrei Năstase. Captură video: jurnaltv.md

Dacă pentru unii de care are nevoie Năstase e gata să rupă cămașa de pe el (vorba cântecului), altora le dă maximum un iaurt. Și la propriu, și la figurat. Mai ales dacă-i are deja în buzunar.

Un admirator secret de-al lui Năstase, care probabil îl urmărește permanent, ne-a trimis două poze făcute la data de 29 iulie lângă clădirea ANRE. În ele vedem cum liderul revoluției îi dă iaurt, prospăt cumpărat, lui Alexandru Machedon de la StarNet, îl știți voi, nepotul judecătoarei cinstite. Bine că măcar un iaurt i-a luat. Oamenilor din PMAN nici măcar atâta nu a binevoit să le dea.

1
2

În schimb, astăzi, pe Viorel Cibotaru, de la PLDM, Năstase l-a hrănit la LOFT cu o masă copioasă, la terasa din spate a localului. Pesemne că de el avea nevoie mai mult decât de Machedon, care deja îi stă în buzunar și, de aceea, nu s-a sfiit să cheltuie din banii revoluției de Mallorca pe bucate din acest meniu: http://loftchisinau.com/?page_id=41. Posibil că masa de la LOFT a fost de fapt un MOFT al lui Cibotaru, căruia i s-a urcat la cap funcția de ditamai președinte al unui partid mort, dar de care are nevoie atât de mult Țopa. În fine, cert este că la finalul prânzului copios (puțin mai ieftin decât cele de pe Mallorca, ce-i drept), Năstase i-a strâns tare-tare mâna lui Cibotaru.

Așa-s politicienii în ziua de azi: cu unii mofturi, iar altora – iaurt.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , , ,

5 răspunsuri

 1. Deoarece Nastase face parte din PLDM 2, iar Filat din PLDM 1 vedeti cum se primeste

  Apreciază

 2. ceea ce și trebuia de demonstrat! Lepădătura asta își satisface poftele și nevoile sale și a finanțatorilor, pe cînd de oameni îi este într-un loc. Ce să mai vorbim de ei, dacă la atîtea vile care le are, mama sa strînge bani din pensie pentru operație… asta e tot ce am vrut să spun de acest fățarnic!

  Apreciază

 3. Ia vezi, pe catelul de Cojocari la dus la Carmelo, dar pe Machedon la hranit in strada, parca ar fi un protestatar de al lui. Pe aia ii respecta la fel…

  Apreciază

 4. sunt niște …. atît jurnaliștii plătiți de cineva, cît și ceilalți comentatori. Interesant, dacă mîne se schimbă puterea, cum vor cînta cei plătiți astăzi de știm noi cine. se vor cere scuze și ertare, motivînd că nu au avut ce face, unde le este demnitatea.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.