VIDEO. Viorel Cibotaru, un yesman necesar lui Năstase și Sandu?

Fostul liberal-democrat Mihail Bagas susține că Platforma DA, PAS și PLDM nu sunt altceva decât tentaculele unei caracatițe care încearcă din răsputeri să se mențină la putere.

Viorel Cibotaru

Viorel Cibotaru. Foto: pldm.md

Potrivit lui Bagas, în PLDM nu s-a făcut nicio schimbare,  iar actualul președinte al partidului, Viorel Cibotaru, este un nimeni, având funcția de a clătina aprobator din cap atunci când vorbește Platforma DA ori PAS.

Bagas se arată, în special, indignat de declarațiile făcute de Maia Sandu  în cadrul emisiunii „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV.

„Cel mai comic a fost declarația de ieri a Maiei Sandu, în direct la Jurnal TV, când  a anunțat că, înțelegeți, noi recunoaștem că PLDM a furat miliardul. Noi recunoaștem acest fapt, de aceea vom înainta candidat pe Andrușa Năstase, fie pe Maia Sandu. Iar PLDM, este, așa, o gașcă pe care am luat-o așa, ca să fie”, a spus Bagas într-un material video, notează Politics of Moldova.

Mihail Bagas se întreabă ce atitudine trebuie să aibă foștii și actualii liberali-democrați față de Maia Sandu sau față de Andrei Năstase după aceste declarații. În același timp, el critică reforma anunțată în PLDM.

„Persoanele care au rămas astăzi în PLDM au realizat o reformă sălbatică, înlocuindu-l pur și simplu pe Filat cu Cibotaru, care, în principiu, este un nimeni. Acest lucru arată încă o dată că aceste trei formațiuni politice reprezintă tentaculele unei caracatițe care încearcă din răsputeri să rămână la putere prin minciună, iar oamenii înghit aceste minciuni și după aceasta uită”, a spus Bagas.

Fostul liberal-democrat a mai spus că îi este rușine pentru liderul unui partid proeuropean cum a fost PLDM că „doar mișcă din cap în timpul emisiunii că, da, ne-a fost furat un miliard, a furat PLDM, dar uite că noi suntem așa cinstiți. Deși nicio schimbare în PLDM, de fapt, nu s-a produs”, a conchis Bagas.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

4 răspunsuri

 1. Acest boșorog este un individ care nu s-a realizat e parcursul vieții în politică și acum a obținut șansa de a se socoti președinte de partid ca sa aibă ce zice la nepoti… E un prostănac orgolios doar… și da , e clar ca sta in buzunarul lui Năstase!

  Apreciază

  • L-au pus ca sa duca pldm-ul pana la finele nenorocite la care a fost adus de Filat. Se mai tine ca sunt ceva deputati care se numesc a fi PLDM, dar mult nu conteaza. Si deputatii pldm lupta contra guvernarii cu un singur scop, acesta fiind ca le este frica sa nu ajunga procurorii si pana la ei in dosarele fraudei bancare. La sigur au primit toti otkaturi de la Filat.

   Apreciază

 2. Un om fara integritate, cum altfel poti nu mi un om care a fost ales intr-un partid de hoti ca sa fie lider sa se declare unionis, apoi sa lepede si unionismul si pro-europenismul pentur baniii rusiei

  Apreciază

 3. Oricum toti 3 actioneaza la comanda Tzopilor, asa ca e inutil sa spui ca Maia cu Nastase o sa-l foloseasca. Asta Tzopa e cel care il foloseste )

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.