OPINIE. Maia Sandu a fost rugată să tacă. Și ea tace, ca Zinaida Greceanîi

Așa cum fosta șefă a Cabinetului de miniștri de la Chișinău, Zinaida Greceanîi, nu vrea să recunoască nici astăzi faptul că în seara zilei de 7 aprilie 2009 a fost impusă de Vladimir Voronin și Mark Tkaciuk să sperie publicul cu folosirea armelor de către organele de forță, așa și președinta PAS, Maia Sandu, nu recunoaște că, la ședința Guvernului din 4 octombrie 2013 (de la min. 42), ea a fost singura care s-a abținut de la vot.

Zinaida Greceanii_Maia Sandu

Zinaida Greceanîi și maia Sandu. Colaj: luchianiuc.com/blog

Reamintim că la ședința Guvernului din 4 octombrie 2013, miniștrii din Guvernul Leancă și-au reconfirmat votul pentru procedura juridică privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău (AIC). În afară de Maia Sandu, singura care s-a abținut de la vot, toți miniștrii au votat pentru, cu excepția a trei miniștri PLR, care au votat împotriva proiectului.

În acest sens, bloggerul Eugen Luchianiuc face o paralelă între Greceanîi și Sandu. Potrivit bloggerului, Maia Sandu nu a votat contra pentru că „a rugat-o șeful de partid să nu caute pe naiba”. „A rugat-o să tacă. Și ea a tăcut”, scrie Luchianiuc.

„Cel mai amuzant este că o bună parte din electoratul pe care vrea să-l atragă partidul /pas/ sunt oameni care au mai umblat prin aeroporturi și văd foarte bine schimbările care au loc la Aeroportul Internațional Chișinău și care au început nu atunci când era în proprietatea statului dar imediat după ce a trecut la privați”, susține Eugen Luchianiuc.


Maia Sandu și Aeroportul. În 2013 zicea că laie, acum spune că-i bălaie


Amintim că joi, 11 august, în cadrul unei conferințe de presă, Maia Sandu a declarat că va trimite o scrisoare în adresa premierului, Procuraturii, CNA-lui și Ministerului Transporturilor prin care va cere premierului, Procuraturii, CNA și Ministerului Transporturilor lumină și o anchetă suplimentară în ceea ce privește contractul de concesionare a AIC.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Fost PLDM-ist: Maia Sandu încearcă să-l distrugă definitiv pe Vlad Filat – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.